ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στον τελικό των 200μ ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016// ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016// ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Μία ακόμα πρόκριση σε τελικό πήρε ο Απόστολος Χρήστου, στο Κολυμβητικό Μίτινγκ "Golden Cup Camille Muffat" στη Νίκαια της Γαλλίας.

Μία ακόμα πρόκριση σε τελικό πήρε την Κυριακή (9/9) ο Απόστολος Χρήστου, στο Διεθνές Κολυμβητικό Μίτινγκ "Golden Cup Camille Muffat", που διεξάγεται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Ο Έλληνας κολυμβητής, στα 200μ ύπτιο, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε χρόνο 2:02.38 στην 6η θέση και πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό τελικό. Θυμίζουμε ότι το απόγευμα θα αγωνιστεί στον τελικό των 800μ ελεύθερο ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης.

Στα 100μ πρόσθιο, ο Σάββας Θώμογλου τερμάτισε 9ος, με επίδοση 1:04.39 και θα λάβει μέρος στον Β' τελικό, όπως και ο Γιάννης Γεωργαράκης στα 50μ ελεύθερο, ο οποίος κατετάγη 11ος στον προκριματικό γύρο με 23.53.

Χθες, Σάββατο (8/2), με δύο ακόμα μετάλλια έκλεισε η δεύτερη ημέρα στο "Golden Cup Camille Muffat", καθώς το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Απόστολος Χρήστου και το ασημένιο ο Σάββας Θώμογλου. Την πρώτη ημέρα (7/2), ο Απόστολος Χρήστου και ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 100μ ύπτιο και στα 400μ ελεύθερο αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ