ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στον τελικό οι Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη

Στον τελικό οι Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Γκολομέεφ (50μ. ελεύθερο) και η Άννα Ντουντουνάκη (50μ. πεταλούδα) προκρίθηκαν στον τελικό των αγωνισμάτων τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκώβης.

Δύο ακόμα μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι Έλληνες κολυμβητές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης το οποίο διεξάγεται στη Γλασκώβη. Την Πέμπτη (09/08) τόσο Κριστιάν Γκολομέεφ όσο και η Άννα Ντουντουνάκη θα αγωνιστούν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Ο πρώτος που πήρε χρονικά την πρόκριση ήταν ο Κριστιάν Γκολομέεφ. Ο 25χρονος Έλληνας κολυμβητής σημείωσε ακόμα ένα πανελλήνιο ρεκόρ κατεβάζοντας τον χρόνο του στα 21.52, βελτιώνοντας έτσι το δικό του 21.66 που είχε κάνει μερικές ώρες νωρίτερα.

Ο Γκολομέεβ προκρίθηκε με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στον τελικό. Την καλύτερη επίδοση στα ημιτελικά, η οποία ήταν και ρεκόρ αγώνων πέτυχε ο Βρετανός Μπεν Πράουντ με 21.11 και ακολούθησαν ο Ιταλός Αντρέα Βεργκάνι με 21.37 και ο Ρώσος Βλαντ Μορόζοφ με 21.44.

Λίγο αργότερα ήρθε και η πρόκριση για την Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε και εκείνη στον τελικό βελτιώνοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ. Η Ντουντουνάκη είχε ως καλύτερο χρόνο το 26.30 και στα ημιτελικά σημείωσε 26.22 για καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ