ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στο επίκεντρο οι τελικοί τους απογεύματος

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΦ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΦ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Δίχως κάποια ελληνική πρόκριση ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί των αγωνισμάτων της 2ης ημέρας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκόβης με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους απογευματινούς τελικούς.

Το πρωϊνό της 2ης ημέρας των αγωνισμάτων της Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκόβης (Σάββατο 4/8) δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλό όπως το χθεσινό για τους Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόκριση από τους προκριματικούς των αγωνισμάτων τους σε ημιτελικούς ή τελικούς.

Η Νόρα Δράκου έμεινε για μία θέση εκτός ημιτελικών στα 50 ύπτιο. Η επίδοσή της δεν ήταν η αναμενόμενη, σε σχέση με τα στάνταρ της και με 28.53 κατετάγη 19η, αλλά ήταν 17η στην επίσημη κατάταξη (μπορούν να προκριθούν μόνο δύο από κάθε χώρα).

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης, που ήταν τελικά η μοναδική ελληνική συμμετοχή στα 100 ελεύθερο (Α), κολύμπησε στα προκριματικά σε 49.94 και κατέλαβε την 31η θέση. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής.

Η Νικόλ Παυλοπούλου, στα προκριματικά των 100 πρόσθιο, έκανε 1.10.49 και κατατάχθηκε 38η.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, τέλος, κολύμπησε στον προκριματικό των 1.500 ελεύθερο και με 16.01.83 κατετάγη 19ος.

Στο απογευματινό πρόγραμμα θα υπάρξει, βέβαια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ελληνικά χρώματα καθώς υπάρχουν οι συμμετοχές στους τελικούς της Νόρας Δράκου στα 50 ελεύθερο, της Άννας Ντουντουνάκη στα 100 πεταλούδα και του Απόστολου Χρήστου στα 50 ύπτιο.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ