ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στα ημιτελικά Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη

Στα ημιτελικά Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Γκολομέεφ (50μ. ελεύθερο) και η Άννα Ντουντουνάκη (50μ. πεταλούδα) προκρίθηκαν στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκώβης.

Πεισμωμένος ο Κριστιάν Γκολομέεφ, εμφανίζεται έτοιμος να καταπολεμήσει την κακοδαιμονία που τον θέλει να χάνει για λίγο την άνοδο στο βάθρο Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών, παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και τα ρεκόρ.

Έτσι, μετά τα 50 πεταλούδα (4ος με τρεις φορές πανελλήνιο ρεκόρ) μπήκε την Τετάρτη (8/8) το πρωί -πέμπτη και προτελευταία ημέρα της κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης- στη μάχη των προκριματικών των 50 ελεύθερο. Κολύμπησε άνετα σε 21.68, πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (21.66) και προκρίθηκε στους απογευματινούς ημιτελικούς με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών. Ίδιο χρόνο έκανε και ο μεγάλος του αντίπαλος Βρετανός Μπέντζαμιν Πράουντ.

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Οδυσσέας Μελαδίνης ήταν 29ος με 22.81 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η Άννα Ντουντουνάκη συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις στη Γλασκώβη και με 26.53 στον προκριματικό των 50 πεταλούδα, προκρίθηκε στους απογευματινούς ημιτελικούς με την 13η καλύτερη επίδοση.

Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό των 100 πεταλούδας ο Ανδρέας Βαζαίος. Με 52.89 στους προκριματικούς ήταν 18ος στην κατάταξη και έμεινε εκτός ημιτελικών, ως δεύτερος επιλαχών.

Η Νικολέττα Παυλοπούλου, στα προκριματικά των 50 πρόσθιο, έκανε 33.08, κατετάγη 40η και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 18.30 (ώρα Ελλάδας) και εκτός από τις συμμετοχές στους δύο προαναφερόμενους ημιτελικούς, υπάρχει και η συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 200 ύπτιο (19.32).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ