ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Red Swim Academy: Λαμπερά εγκαίνια

ΕΓΚΑΙΝΙΑ  "RED SWIM ACADEMY" ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ "RED SWIM ACADEMY" ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy πραγματοποίησε τα εγκαίνια της, παρουσιάζοντας τις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δημοσιογράφων και εκλεκτών καλεσμένων, που έσπευσαν να θαυμάσουν τη νέα κολυμβητική ακαδημία και να ευχηθούν για το ξεκίνημά της.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

" Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2018. Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy πραγματοποίησε χθες τα εγκαίνια της, με κάθε επισημότητα, παρουσιάζοντας τις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης (κάτω από την θύρα 23).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δημοσιογράφων και εκλεκτών καλεσμένων που έσπευσαν να θαυμάσουν τη νέα κολυμβητική ακαδημία και να ευχηθούν για το ξεκίνημά της. Η εκδήλωση κινήθηκε αρχικά σε jazz ρυθμούς με live μουσική από την Μονίκ Καμπασελέ και τον Παντελή Μπενετάτο, ενώ την «σκυτάλη» έλαβε αμέσως μετά ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές του.

Εμπνευστές και δημιουργοί της ιδέας του Red Swim Academy, είναι ο αργυρός Ολυμπιονίκης και δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης Νίκος Γέμελος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το όραμα και την ιδέα που είχαμε μαζί με το Νίκο να παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για μια σύγχρονη κολυμβητική ακαδημία που έχει σκοπό να φέρει κοντά της όλους τους κολυμβητές, μικρούς και μεγάλους και να τους μάθει τις βασικές αρχές της κολύμβησης με παλιά και νεότερα προγράμματα εκμάθησης. Το πάθος μας για την κολύμβηση έγινε πλέον πραγματικότητα».

Αντίστοιχα, ο Νίκος Γέμελος ανέφερε: «Η κολυμβητική ακαδημία του Red Swim Academy διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και υποδομές για να φιλοξενήσει κάθε είδους κολυμβητική δράση και υπηρεσία στον Πειραιά. Με το έμπειρο προσωπικό της είναι έτοιμη να παρουσιάσει ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια σε ενήλικες, γονείς και παιδιά. Βασική αρχή της Red Swim Academy είναι η τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών υγιεινής».

Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy λειτουργεί καθημερινά: 08:30 το πρωί με 21:30 το βράδυ, το Σάββατο 09:00-14:00 και την Κυριακή 10:00-14:00, προσφέροντας τις υψηλής ποιότητας κολυμβητικές υπηρεσίες του, με έμπειρους προπονητές σε παιδιά και ενήλικες. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες aqua aerobic, aqua yoga, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, baby swimming για βρέφη από 3 μηνών και πάνω, καθώς και προγράμματα αποκατάστασης που απευθύνονται σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα ή άτομα που προέρχονται από κάποιο τραυματισμό ή από κάποιο χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως.

Red Swim Academy

Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης

(απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ, κάτω από τη θύρα 23)

Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς, 18547

Τηλέφωνο: 2104835265

http://www.redacademy.gr/

https://www.facebook.com/Red-Swim-Academy-310104286216895/

https://www.instagram.com/redswimacademy/ "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ