ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στο "Digital Future Trends" by Stoiximan

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στο "Digital Future Trends" by Stoiximan
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα μιλήσει στο Digital Future Trends by Stoiximan και θα αποκαλύψει τα μυστικά του πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει το πνεύμα του νικητή.

Για μία ακόμα χρονιά το διήμερο 15-16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" το "Thessaloniki Summit" έχοντας για μεγάλο χορηγό τη Stoiximan. Περισσότεροι από εβδομήντα ομιλητές υψηλού επιπέδου από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της κοινωνίας, θα συμμετάσχουν στο συνέδριο συμβάλλοντας στην καθιέρωση της Θεσσαλονίκης σε εστιακό σημείο διαλόγου υψηλού επιπέδου για όλα τα καίρια – τρέχοντα, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της Βόρειας Ελλάδας, των Βαλκανίων, της Ευρώπης και του κόσμου.

Είναι χαρακτηριστικό πως μεταξύ των ομιλητών θα είναι και τέσσερις Πρωθυπουργοί οι οποίοι θα συζητήσουν τις προοπτικές οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης: Αλέξης Τσίπρας, Boyko Borissov, Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Ana Brnabić, Πρωθυπουργός Σερβίας, και, Ana Birchall, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ρουμανίας, τιμούν εφέτος με την παρουσία τους το 3ο Thessaloniki Summit 2018.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του συνεδρίου και στο πλαίσιο της επέκτασης της λειτουργίας της στη Θεσσαλονίκη, η Stoiximan στις 15 Νοεμβρίου στην αίθουσα "Olympias" θα πραγματοποιήσει παράλληλη συνεδρία με θέμα: "Digital Future Trends". Στελέχη της εταιρίας και εκπρόσωποι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου θα μιλήσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ ξεχωριστή στιγμή θα αποτελέσει η ομιλία του Σπύρου Γιαννιώτη.

Οι συστάσεις για τον σπουδαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη είναι περιττές. Ένα υπόδειγμα αθλητή που βγήκε νικητής σε όλες τις μάχες του εντός του αγαπημένου του νερού, αλλά και μακριά από αυτό. Ο Σπύρος Γιαννιώτης κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη που έδωσε, αυτή με τη δυσλεξία. Σε μία εποχή όπου δεν ήταν ευρέως γνωστή η συγκεκριμένη πάθηση και η λογοθεραπεία ήταν έννοια σχεδόν άγνωστη, εκείνος με υπομονή και επιμονή έδινε καθημερινά τη δική του μάχη.

Ο αθλητικός στίβος μάχης στον οποίο διέπρεψε είχε ως κυρίαρχο στοιχείο το νερό. Είτε στις πισίνες, είτε στη θάλασσα ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής έδινε τον καλύτερο του εαυτό για να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία. Φυσικά, ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Πάντοτε υπήρχαν οι δύσκολες στιγμές μετά από επίπονες προπονήσεις, αλλά και αποτυχίες. Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να ακολουθεί τη φράση που του έλεγε η μητέρα του "Be a winner" (γίνε νικητής). Στην τελευταία κούρσα της ζωής του, στις 16 Αυγούστου 2018, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατάφερε να σημειώσει τη μοναδική νίκη που του έλειπε.

Μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια και παρά το γεγονός ότι ήταν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης. Τα δάκρυα του από την υπερπροσπάθεια και τη συγκίνηση για την επίτευξη του μοναδικού στόχου που είχε μείνει ανεκπλήρωτος στη σπουδαία αθλητική του καριέρα, έγιναν δάκρυα στα μάτια όλων των Ελλήνων.

Για όλα τα παραπάνω θα μιλήσει ο Σπύρος Γιαννιώτης στο "Digital Future Trends" by Stoiximan δίνοντας συμβουλές σε όλους όσους παρακολουθήσουν την ομιλία του για το πώς θα γίνουν νικητές τόσο στον αθλητισμό, όσο και στον στίβο της ζωής. Άλλωστε, ο καθένας από εμάς καθημερινά δίνει τις δικές του για την επίτευξη των στόχων του και το "Be a winner" που συνήθιζε να του λέει η μητέρα του αντικατοπτρίζεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του "Thessaloniki Summit" μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου.

Αν είστε τελειόφοιτοι, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί σχολών πληροφορικής, στελέχη και εργαζόμενοι σε εταιρείες πληροφορικής, θεσμικοί που έχουν σχέση με την αγορά εργασίας της Β. Ελλάδος και θέλετε να παρακολουθήσετε το event κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

Χορηγός επικοινωνίας στο "Thessaloniki Summit" είναι η 24Media.

Photo Credits: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ