ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νικολόπουλος: "Μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί οι Έλληνες κολυμβητές"

Νικολόπουλος: "Μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί οι Έλληνες κολυμβητές"

Την Τετάρτη ανοίγει η αυγλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας και ο Ομοσπονδιακός κόουτς, Αλέξανδρος Νικολόπουλος, τόνισε ότι οι Έλληνες κολυμβητές θα είναι ανταγωνιστικοί.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25 μέτρων, που διεξάγεται στη Γλασκώβη της Σκωτίας ανοίγει την αυλαία του την Τετάρτη (4/12), με την Ελληνική αποστολή να απασρτίζεται από τον Απόστολο Χρήστου, τον Απόστολο Παπαστάμο, τον Ανδρέα Βαζαίο και την Άννα Ντουντουνάκη.

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τους αγώνες, αναφέροντας τα κάτωθι: "Φτάσαμε στη Γλασκώβη, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι και πλέον οι αθλητές προετοιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά για τους αγώνες. Σήμερα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση. Από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λείπουν φέτος μερικά μεγάλα ονόματα, καθώς είναι μία Ολυμπιακή χρονιά και προετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού. Οι προβλέψεις για τους κολυμβητές μας είναι θετικές και θεωρώ ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και να διακριθούν".

Τους αθλητές μας συνοδεύει ο έμπειρος Ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξανδρος Νικολόπουλος και τα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχουν είναι τα εξής:

Απόστολος Χρήστου: 50, 100, 200μ. ύπτιο

Απόστολος Παπαστάμος: 100, 200, 400μ. Μικτή Ατομική, 200μ. πεταλούδα

Άννα Ντουντουνάκη: 50, 100, 200μ. πεταλούδα

Ανδρέας Βαζαίος: 100, 200μ. Μικτή Ατομική, 100, 200μ. πεταλούδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ