ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νέος τελικός για Βαζαίο

Νέος τελικός για Βαζαίο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία ακόμα παρουσία σε τελικό αγωνίσματος εξασφάλισε ο Ανδρέας Βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, επιτυγχάνοντας μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Με την 4η καλύτερη επίδοση των προκριματικών (1.54.82) στα 200μ. μικτή ατομική, προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος ο Ανδρέας Βαζαίος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ.

Η επίδοση του αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ (προηγούμενο 1.55.26 από 14 Νοεμβρίου 2009 ο Ρωμανός Αλυφαντής, στο Βιαρέτζιο), το 4ο συνολικά που πετυχαίνει ο πρωταθλητής μας μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξάγεται στην Νετάνια του Ισραήλ.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Ανδρέας Βαζαίος, τόνισε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στη διοργάνωση:

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής και τα πανελλήνια ρεκόρ. Όλα πήγαν πολύ κάλα στις κούρσες. Στον τελικό βέβαια των 100μ πεταλούδας, θα μπορούσα να κολυμπήσω λίγο πιο γρήγορα, αν έλεγχα την κούρσα και τον συναγωνισμό. Θα συνεχίσω όμως προσπαθώντας ακόμη περισσότερα στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον ΑΝΟ Αργυρούπολης, τους προπονητές μου, την φυσιοθεραπεύτρια μου, τον γυμναστή μου κ. Προβολισιάνο. Φυσικά πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ