ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ξανά διαθέσιμο για αγώνες το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από τρία χρόνια το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ θα μπορεί να φιλοξενεί και πάλι αγώνες κολύμβησης. Παραμένει κλειστό για το πόλο.

Λύση έστω και με εξαιρέσεις και προσωρινή μορφή δόθηκε για τις εγκαταστάσεις κολύμβησης στο ΟΑΚΑ. Έπειτα από απόφαση της ΓΓΑ έπειτα από τρία χρόνια το κλειστό κολυμβητήριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι για αγώνες κολύμβησης, όχι όμως και για αυτούς του πόλο.

Την ίδια ώρα αδειοδότηση δόθηκε σε όλες τις πισίνες και δεξαμενές των εγκαταστάσεων, εκτός φυσικά από αυτές του ανοικτού καταδυτηρίου το οποίο είναι ακατάλληλο.

Αξίζει όμως να τονίσουμε πως από την αδειοδότηση εξαιρούνται τόσο οι κερκίδες του ανοικτού κολυμβητηρίου, για την κατάσταση των οποίων σας είχαμε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ, όσο και αυτές του της δεξαμενής της συγχρονισμένης κολύμβησης. Παράλληλα, όλοι οι χώροι κάτω από τις εξέδρες στη δεξαμενή της συγχρονισμένης κολύμβησης θα παραμείνουν κλειστοί.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η απόφαση: "Παρατείνουμε την προσωρινή άδεια λειτουργίας στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του Ο.Α.Κ.Α. (κλειστό κολυμβητήριο με αποδυτήρια και λοιπούς υποστηρικτικούς χώρους, χώροι στάθμευσης Ρ6, Ρ6α, άμεσος περιβάλλων χώρος και περίφραξη αυτού), το οποίο βρίσκεται επί της Κηφισίας 37 στο Μαρούσι, με τους όρους που τίθενται στο από 28-5-2015 πρακτικό και την εισήγηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του Ο.Α.Κ.Α.

Η παρούσα άδεια λειτουργίας περιλαμβάνει επιπλέον τις εξής ανοιχτές κολυμβητικές δεξαμενές:

ανοιχτή δεξαμενή προπονήσεως – αγωνιστική 8 διαδρομών, διαστάσεων 50x21μ.

ανοιχτή δεξαμενή εκμαθήσεως για παιδιά, διαστάσεων 10x10μ.

ανοιχτή δεξαμενή συγχρονισμένης κολύμβησης, διαστάσεων 25x33μ.

ανοιχτή δεξαμενή αγωνιστική 10 διαδρομών, διαστάσεων 50x25μ.

Η παρούσα άδεια δεν περιλαμβάνει τα εξής:

την ανοιχτή δεξαμενή καταδύσεων

τις κερκίδες 8.500 θέσεων του ανοιχτού κολυμβητηρίου

τις κερκίδες 800 θέσεων της δεξαμενής συγχρονισμένης κολύμβησης

τους βοηθητικούς χώρους κάτω από τις κερκίδες της δεξαμενής συγχρονισμένης κολύμβησης, τα οποία θα πρέπει να αποκλειστούν έτσι, ώστε να μην είναι προσβάσιμα από αθλητές, θεατές ή κοινό κατά τις ώρες λειτουργίας του συγκροτήματος.

Το Κλειστό Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του Ο.Α.Κ.Α. (κλειστές κολυμβητικές δεξαμενές) θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις και αγώνες κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης,συγχρονισμένης κολύμβησης, και καταδύσεων. Δεν θα χρησιμοποιείται για αγώνες υδατοσφαίρισης.

Οι ανοιχτές κολυμβητικές δεξαμενές που περιλαμβάνονται στην παρούσα άδεια θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για προθέρμανση – προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών.

Η παρούσα άδεια ισχύει έως 8-10-2016, προκειμένου να εφαρμοστούν οι όροι που τίθενται στο από 28-5-2015 πρακτικό και την εισήγηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου Ο.Α.Κ.Α."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ