Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Νέιθαν Έντριαν, δίνει μάθημα ζωής

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100μ ελεύθερο της κολύμβησης, Νέιθαν Έντριαν, άρχισε πρόγραμμα εκγύμνασης λίγο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε όρχεις.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Νέιθαν Έντριαν έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 100μ ελεύθερο στο Λονδίνο με γραπτή του δήλωση ενημέρωσε πως ευτυχώς η διάγνωση έγινε έγκυρα και ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία.

Όπως έγινε γνωστό ο Έντριαν υποβλήθηκε στις 27 Ιανουαρίου σε επέμβαση και σήμερα (07/02) ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία από το γυμναστήριο.

"Μπορεί να μη σημαίνει πολλά, αλλά είναι μία αρχή. Αισθάνομαι υπέροχα επιστρέφοντας εδώ όπου ανήκω" έγραψε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός κολυμβητής. Φυσικά, παρά το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε δείχνει έτοιμος για μία ακόμα μεγάλη πρόκληση στην αθλητική του καριέρα.

Ο Νέιθαν Έντριαν αποκάλυψε ότι μεγάλος του στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020 και σίγουρα έχει αποδείξει πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τα καταφέρει.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Βρήκαμε την καλύτερη audition σε ελληνικό talent show

Συνέβη στο χθεσινό X Factor και όχι, δεν το λέμε καθόλου μα καθόλου ειρωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS