Καλές επιδόσεις στα "Αλεξάνδρεια"

Καλές επιδόσεις στα "Αλεξάνδρεια"

Με ατομικά ρεκόρ από αρκετούς αθλητές, χωρίς όμως κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ κύλησε η δεύτερη ημέρα στο 24ο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» που διεξάγεται στο δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας από τον ΠΑΟΚ, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Στις επιδόσεις που ξεχώρισαν, η Κρίστελ Βουρνά πέτυχε χρόνο 1:01.14 στα 100μ πεταλούδα, ενώ ο Παναγιώτης Μπολάνος σημείωσε επίδοση 2:04.47 στα 200μ ύπτιο. Πολύ καλούς χρόνους για την εποχή πέτυχαν ο Γιάννης Καρπουζλής στα 100μ πρόσθιο με 1:04.77 και η Σοφία Κλικοπούλου στα 50μ. Ελεύθερο με 26.47

Από τους νεότερους ηλικιακά αθλητές ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Δημήτρη Ζουμπούλογλου στα 200μ ελεύθερο με 1:57.41 και του Απόστολου Παπαστάμου στα 200μ μικτή ατομική με 2:08.72.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας, Βαγγέλης Βούλτσος τόνισε: «Το επίπεδο είναι πολύ καλό από διασυλλογικής πλευράς. Πολλές ατομικές επιδόσεις βελτιώθηκαν σε αυτούς τους αγώνες έως τώρα. Παρά το γεγονός ότι οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας βλέπουμε καλές επιδόσεις και αναμένουμε ακόμη καλύτερες όταν κάνουν το φορμάρισμά τους».

Μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24