ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ημιτελικός για Χρήστου, αποκλεισμός για Δράκου

Ημιτελικός για Χρήστου, αποκλεισμός για Δράκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε και στα 50μ. ύπτιο του Παγκοσμίου της Βουδαπέστης. Η Νόρα Δράκου αποκλείστηκε στα 50μ. ελεύθερο.

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 50μ. ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την απόσταση σε 24.99, μόλις δύο εκατοστά πιο πολύ από το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε κάνει τον Ιούνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μετά από τα 100μ. ύπτιο, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού καταγράφει ακόμα μία πρόκριση, με την 11η καλύτερη επίδοση, και στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 19:45 θα κυνηγήσει την είσοδό του στην κορυφαία οκτάδα.

Ταχύτερος των προκριματικών ήταν ο Ιάπωνας Τζούνια Κόγκα με 24.54, με δεύτερο τον Γάλλο κάτοχο του τίτλου Καμίλ Λακούρ (24.58).

Αποκλεισμός για Δράκου στα 50μ. ελεύθερο

Η Νόρα Δράκου δεν τα κατάφερε στο τελευταίο αγώνισμά της στην Ουγγαρία. Με χρόνο 25.22 στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο, κατετάγη 19η και έμεινε εκτός ημιτελικών.

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να πιάσει τον στόχο της και να "κατέβει" τα 25 δευτερόλεπτα, επίδοση που θα της έδινε την πρόκριση, αφού η 16άδα έκλεισε στα 25.04 της Γιαπωνέζας Ρικάκο Ικέε.

Τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών σημείωσε η Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ με 24.08, με την χρυσή ολυμπιονίκη από τη Δανία, Περνίλε Μπλούμε, να ακολουθεί με 24.32.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ