Ελληνικές προκρίσεις σε τελικούς στο μίτινγκ της Μασσαλίας

Με ελληνικές προκρίσεις σε τελικές σειρές άνοιξε η αυλαία του 8ου Μίτινγκ "Μεσόγειος" στη Μασσαλία, που πραγματοποιείται το τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

Με ελληνικές προκρίσεις σε τελικές σειρές άνοιξε η αυλαία του 8ου Μίτινγκ "Μεσόγειος" της σειράς Golden Tour "Camille Muffat" στη Μασσαλία, που πραγματοποιείται το τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

Ο Απόστολος Χρήστου είχε την καλύτερη επίδοση για τη χώρας μας, καθώς προκρίθηκε στον τελικό στα 100μ ύπτιο, έχοντας τη 2η καλύτερη επίδοση με 55.10.

Στον Α' τελικό στα 200μ μεικτή ατομική προκρίθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος, όπου με χρόνο 2:05.46 κατέλαβε την 6η θέση στα προκριματικά, ενώ ο Σάββας Θώμογλου κατέλαβε την 16η θέση, με χρόνο 2:16.65 και θα αγωνιστεί στον Β' τελικό.

Ο Σάββας Θώμογλου θα αγώνιστει και στον τελικό στα 50μ πρόσθιο, καθώς έλαβε την 18η θέση με 50.60, ενώ η Γεωργία Δαμασιώτη στα 50μ πεταλούδα κατέλαβε την 18η θέση με 28.61 και θα λάβει μέρος στον Β' τελικό. Οι τελικές σειρές θα διεξαχθούν το απόγευμα της Παρασκευής (22/3).

Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Ανδρών ο Χρήστου στα 100μ ύπτιο και για το Ευρωπαϊκό Εφήβων ο Παπαστάμος στα 200 μεικτή ατομική.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.