ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εκτός τελικού Βαζαίος και Γκολομέεβ

Εκτός τελικού Βαζαίος και Γκολομέεβ

Ούτε ο Ανδρέας Βαζαίος, ούτε ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό των 100μ. μεικτή ατομική και 100μ. ελεύθερο αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας.

Οι εμφανίσεις των Ελλήνων κολυμβητών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές. Δεν είναι μόνο το μετάλλιο του Ανδρέα Βαζαίου στα 200μ. μεικτή ατομική στην Κοπεγχάγη, αλλά η συνολικότερη παρουσία τους.

Το Σάββατο (16/12) δύο από αυτούς πάλεψαν για να προκριθούν στον τελικό των αγωνισμάτων τους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πρώτα ήταν ο Κριστιάν Γκολομέεβ ο οποίος δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 100μ. ελεύθερο ανδρών. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 15η θέση στην γενική κατάταξη και 8η στη δεύτερη σειρά, με χρόνο 47.54, μένοντας εκτός τελικού. Την πρώτη θέση στον ημιτελικό κατέκτησε ο Ιταλός Λούκα Ντότο με επίδοση 46.82.

Λίγη ώρα μετά τον Κριστιάν Γκολομέεβ, ούτε ο Ανδρέας Βαζαίος κατάφερε να προκριθεί στον σημερινό τελικό του αγωνίσματός του, αφού αποκλείστηκε στον ημιτελικό των 100μ. μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Κοπεγχάγη.

Ο Βαζαίος κατετάγη 7ος στη σειρά του και 13ος στην γενική κατάταξη με χρόνο 53.52, δίχως να καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στον τελικό. Την 1η θέση στον ημιτελικό πήρε ο Ρώσος Σεργκέι Φεσίκοφ με χρόνο 51.45.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ