ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ακόμη δύο όρια στους Χειμερινούς Αγώνες Νότιας Ελλάδας

Ακόμη δύο όρια στους Χειμερινούς Αγώνες Νότιας Ελλάδας

Οι Παντελεήμων Κοίλιαρης και Ευδοξία Θωμάκου έπιασαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων της τεχνικής κολύμβησης.

Ολοκληρώθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά οι Χειμερινοί Αγώνες Νότιας Ελλάδας στην Τεχνική κολύμβηση, με τη συμμετοχή 297 κολυμβητών και κολυμβητριών από 16 σωματεία, με ακόμη δύο όρια από δύο κολυμβητές.

Συγκεκριμένα, δύο όρια επιτεύχθηκαν από τους Παντελεήμονα Κοίλιαρη και Ευδοξία Θωμάκου, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα, η Θωμάκου είχε πιάσει το Σάββατο ένα ακόμη όριο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση κι έτσι θα συμμετάσχει σε δύο αγωνίσματα.

Αναλυτικά τα όρια:

ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΩΜΑΚΟΥ (ΑΕ Χαϊδαρίου) 400μ. διπλά πέδιλα 3.56.53

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ (ΑΟ Αιγαίου) 100μ. υποβρύχιο 35.77

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σαλταμανίκας, μιλώντας για τους αγώνες του διημέρου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υπογράμμισε: "Και σήμερα είχαμε καλές επιδόσεις τόσο στους πρωινούς όσο και στους απογευματινούς αγώνες. Οι κολυμβητές μας πέτυχαν ακόμη δύο όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας και θεωρώ ότι το επίπεδο ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Βέβαια, ακόμα και οι αθλητές που έπιασαν τα όρια χρειάζονται ακόμη καλή προετοιμασία προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τις απαιτήσεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης".

Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24