ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

17α Τσίτεια: Μια κολυμβητική διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών

17α Τσίτεια: Μια κολυμβητική διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τα 17α Τσιτεία 2019, τους κολυμβητικούς αγώνες που περιμένουν με μεγάλη προσμονή αθλητές και φίλοι της κολύμβησης.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τα 17α Τσιτεία 2019, τους κολυμβητικούς αγώνες που περιμένουν με μεγάλη προσμονή αθλητές και φίλοι της κολύμβησης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 10-11-12 Μαΐου στο πλήρως ανακαινισμένο και πιο σύγχρονο κολυμβητήριο της χώρας, το κολυμβητήριο Ιλισίων.

Τα 17α Τσιτεία θα αποτελέσουν μία διοργάνωση υψηλών, διεθνών στάνταρτς. Θα χρησιμοποιηθεί πίνακας led υψηλής ευκρίνειας των σειρών αποτελεσμάτων, ενώ θα υπάρχει μετάδοση αγώνων και των απονομών μεταλλίων. Όλες οι εκκινήσεις για όλα τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν από τους πλέον σύγχρονους, Ολυμπιακών προδιαγραφών βατήρες OMEGA.

Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο 11 Μαίου στις 8:45 και οι υπεύθυνοι του προγράμματος φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν μέσα από την περιεκτικότητα του λιτού περιεχομένου.

Διοργανωτές των αγώνων είναι ο Κολυμβητικός Σύλλογος Ποσειδώνας Ιλισίων και ο Δήμος Ζωγράφου, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Ιλισίων, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, τόνισε:

"Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί να είμαστε ερασιτέχνες, αλλά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και οι περισσότεροι είμαστε γονείς αθλητών. Έχουμε, όμως, δουλέψει ως επαγγελματίες και θα παρουσιάσουμε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλη συμμετοχή, ακόμα και την ανώτατη που προβλέπεται για τέτοιου είδους αγώνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ