ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Καταδύσεις: Χάλκινο μετάλλιο ο Μόλβαλης / Τσιρίκος στα 10μ. συγχρονισμένων

Καταδύσεις: Χάλκινο μετάλλιο ο Μόλβαλης / Τσιρίκος στα 10μ. συγχρονισμένων

Οι Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των Συγχρονισμένων Καταδύσεων από πλατφόρμα 10 μ. Ανδρών στο Ανοιχτό ουκρανικό πρωτάθλημα πρωτάθλημα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Ανοιχτό (όπεν) ουκρανικό πρωτάθλημα πρωτάθλημα Καταδύσεων, την Παρασκευή (13/3) το βράδυ στο Κίεβο, οι πρωταθλητές μας Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος.

Το ελληνικό δίδυμο, που αγωνίστηκε στον τελικό των Συγχρονισμένων Καταδύσεων από πλατφόρμα 10 μ. Ανδρών -ένα αγώνισμα που έγινε με τη συμμετοχή εκπροσώπων δέκα χωρών-, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με βαθμολογία 328,86.

Είναι το πρώτο μετάλλιο που κερδίζουν φέτος, σε διεθνές επίπεδο, οι δύο Έλληνες καταδύτες και επιβεβαιώνουν έτσι την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εν όψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών στη Βουδαπέστη -όποτε, εάν κι εφόσον αυτό διεξαχθεί- και το κυριότερο στην προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο (test event), όποτε το ορίσει η FINA.

Οι δύο Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν αύριο Σάββατο (14/3) στον προκριματικό και τελικό των Συγχρονισμένων Καταδύσεων από τραμπολίνο 3μ., στην τελευταία ελληνική συμμετοχή στους αγώνες.

Αργά το βράδυ του της ίδιας ημέρας (Σάββατο στις 23.15) η ελληνική αποστολή (στην οποία περιλαμβάνονται ακόμα ο ομοσπονδιακό τεχνικός Πέτρος Φυρίγος και ο τρίτος καταδύτης μας Θεόφιλος Αυθίνος) θα επιστρέψουν εσπευσμένα και νωρίτερα του προγραμματισμένου στην Αθήνα, καθώς λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό που λαμβάνονται και στην Ουκρανία, θα κλείσουν τα σύνορα της χώρας εντός 48 ωρών.

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ