ΚΑΡΑΤΕ

"Χρυσή" στο ομαδικό η Ελλάδα

"Χρυσή" στο ομαδικό η Ελλάδα

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα χάλκινο και μία 7η θέση ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας στο 46ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε ανδρών - γυναικών, που διεξήχθη στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Η εθνική μας ομάδα απαρτιζόταν από 8 αθλητές και 9 αθλήτριες και κατάφερε να διατηρήσει για τρίτη συνεχή χρονιά την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων με συμμετοχές 480 αθλητές από 44 κράτη.

Eντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές του ομαδικού κούμιτε ανδρών που νίκησαν διαδοχικά την Ρωσία, Κροατία, Σερβία και στον τελικό την Γαλλία με 2 -0 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και έκαναν τον εθνικό μας ύμνο να ηχήσει στο κλειστό Kolping Arena.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο ομαδικό κούμιτε ανδρών είναι οι: Κώστας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Ηρακλής Τσαμουρλίδης, Νικόλαος Γιδάκος, Γιώργος Τζάνος, Δημήτρης Μουλαβασίλης, Κωστας Κουλουκουριώτης.

Υπερήφανους μας έκαναν ακόμα μια φορά ο Τριανταφύλλης Δημήτρης που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του ατομικού κούμιτε ανδρών -67 κιλά και ο Τζάνος Γιώργος με το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του ατομικού κούμιτε ανδρών -75 κιλά.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της αθλήτριας Πουλίδου Ασημένιας η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία του ατομικού κούμιτε γυναικών +68 κιλά λαμβάνοντας την 7η θέση.

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ