ΚΑΡΑΤΕ

Καράτε: Δεύτερη η Χατζηλιάδου στην Μαδρίτη

Καράτε: Δεύτερη η Χατζηλιάδου στην Μαδρίτη

Η Έλενα Χατζηλιάδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας των +68κ. του τουρνουά καράτε Premier League 1 της Μαδρίτης.

Το τέταρτο μετάλλιο της σε αγώνες Κ1 Premier League κατέκτησε στην Μαδρίτη η Έλενα Χατζηλιάδου. Η σπουδαία καρατέκα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας +68κ αφού ηττήθηκε στον τελικό από την Μπερούλτσεβα.

Στον πρώτο γύρο η Χατζηλιάδου επικράτησε εύκολα με 6-0 κόντρα στην Μποουενς από την Νότια Αφρική, για να ακολουθήσει η νίκη της με 3-0 επί της Χάρβεϊ (Αγγλία). Στον τρίτο γύρο επιβλήθηκε με 1-0 επί της Αμπασάλι (Ιράν) και έτσι έφτασε στα ημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισε την Αγιάκα Σάιτο. Η Ελένη Χατζηλιάδου επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πήρε τη νίκη με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό όπου αντιμετώπισε την Σοφία Μπερούλτσεβα. Η αθλήτρια από το Καζακστάν κατάφερε να πάρει την νίκη χάρη σε ένα γιούκο πενήντα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τελικού.

Φυσικά, η Έλενα Χατζηλιάδου θα προσθέσει βαθμούς στην μάχη που δίνει για να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ