Τρίτος ο Μουζάκης στο Μπουργκάς

Ο Ιωάννης Χρήστος Μουζάκης βρίσκεται στην τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Μέσα στα μετάλλια εξακολουθεί να είναι ο Ι. Χ. Μουζάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Στην 5η και 6η ιστιοδρομία ο ιστιοπλόος του Ν.Ο.Τ.Κ τερμάτισε 14 και 6 αντίστοιχα και με 13 βαθμούς είναι 3ος στη γενική βαθμολογία των 153 σκαφών.

Το πρωτάθλημα είναι open και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Αυστραλός Μ. Ουίλσον με τους ίδιους βαθμούς. Άρα, ο Ελληνας αθλητής είναι 2ος στην Ευρώπη και βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον Τούρκο Κ. Ερτούρκ.

Πολύ καλά πάει και ο Ι. Δ. Δέδες- Ντεντόπουλος. Ο αθλητής του Ν.Ο.Κ.Β είναι 9ος με 23 βαθμούς. Ο Δ. Μπήτρος βρίσκεται στην 23η θέση με 46 βαθμούς και ο Θ. Ζήσης στην 46η με 87 βαθμούς.

Στα κορίτσια και μετά απο 6 κούρσες και οι τρεις Ελληνίδες συμμετέχουν στον χρυσό στολίσκο των 54 σκαφών. Η Βαν Ντερ Βάιντεν είναι 12η με 44 βαθμούς, η Ο. Παρδαλή 23η με 68 βαθμούς και η Β. Βλαχάκη 33η με 78 βαθμούς.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24