ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Το χρυσό και το χάλκινο σε διεθνείς αγώνες 420 στην Ιταλία

Το χρυσό και το χάλκινο σε διεθνείς αγώνες 420 στην Ιταλία

Δύο ακόμα σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα. Σε μεγάλους αγώνες της κατηγορίας 420, που έγιναν στον Σαν Ρέμο της Ιταλίας, οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν δύο μετάλλια.

Δύο ακόμα σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα. Σε μεγάλους αγώνες της κατηγορίας 420, που έγιναν στον Σαν Ρέμο της Ιταλίας, οι Ελληνες αθλητές κατέκτησαν δύο μετάλλια. Αναλυτικά το χρυσό πήραν οι Βασίλης Γουργιώτης-Ορέστης Μπάτσης με 30 βαθμούς και το χάλκινο οι Νίκος Μπριλάκης- Γιώργος Καραδήμας με 43 βαθμούς, όσους είχαν και οι δεύτεροι Ιταλοί Α. Τότι- Μ. Ζάνι. Έγιναν τέσσερις κούρσες και έτρεξαν 83 σκάφη.

Καλά, όμως, πήγαν κι άλλοι Έλληνες αθλητές που πήραν μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Συγκεκριμένα οι Π. Μαμούνης- Μ. Ζενετζιδάκης τερμάτισαν 9οι, οι Τ. Αθανασόπουλος-Δ. Τάσσιος 10οι και οι Ι. Μουστακαριάς-Ν. Κίλιας 11οι .

Από εκεί και πέρα οι Η. Φαφαλιός - Π. Μαγουλάς ήρθαν 40οι, οι Α. Αρβανίτης - Δ. Παππάς 51οι, οι Γ. Δρόσος - Ν. Γιωτόπουλος 55οι, οι Κ. Ισχάκης-Ν. Γεωργακόπουλος 63οι. Στα κορίτσια πήγαν πολύ καλά οι Σ. Μπακατσιά-Ν. Παπαγεωργίου, οι οποίες τερμάτισαν 6ες σε 56 σκάφη.

Ανέβηκαν οι Μάντης - Καγιαλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας 470 που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σαν Ισίντρο της Αργεντινής οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής μετά και την 5η κούρσα ανέβηκαν στην 6η θέση με 32 βαθμούς σε σύνολο 42 σκαφών. Στην τέταρτη ιστιοδρομία τερμάτισαν 1οι και στην πέμπτη πήραν την 16η θέση.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX

Στο Ελιάτ του Ισραήλ διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX και στους άντρες μετά και την 7η κούρσα ο Βύρωνας Κοκκαλάνης είναι 11ο με 47 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ