Συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες σε τρεις κατηγορίες

Συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες σε τρεις κατηγορίες

Συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες ιστιοπλοΐας στις κατηγορίες ΦΙΝΝ, 470 και 49er για το 2018 μετά τη διεξαγωγή των πανελληνίων πρωταθλημάτων στον ΝΟΕ.

Συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες στις κατηγορίες ΦΙΝΝ, 470 και 49er για το 2018 μετά τη διαξαγωγή των πανελληνίων πρωταθλημάτων στον ΝΟΕ. Στα ΦΙΝΝ την εθνική ομάδα αποτελούν ο Γιάννης Μιτάκης του ΝΟΕ και ο Αντώνης Τσότρας του Ολυμπιακού.

Στα 470 ανδρών η εθνική ομάδα αποτελείται από 4 σκάφη. Τους Παναγιώτη Μάντη - Παύλο Καγιαλή (ΙΟΠ-ΝΟΚΒ), Βασίλη Παπουτσόγλου - Γιάννη Ορφανό (ΙΟΠ), Γεώργιο Καραδήμα - Νικόλαο Γεωργακόπουλο ΙΟΠ) και Τέλη - Γιόγκο Αθανασόπουλο - Δημήτρη Τασσιό (ΝΟΤΚ).

Υπάρχει και προεθνική ομάδα με τους Κωνσταντίνο Καζαντζή - Μιχαήλ Μιχαηλίδη (ΝΟΘ). Οι Θεσσαλονικιές Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου (ΝΟΘ) συγκροτούν την εθνική ομάδα 470 γυναικών.

Στα 49er, η εθνική ομάδα αποτελείται από τους Στέλιο Σωτηρίου – Δημήτρη Μπενάκη (ΙΟΠ-ΙΟΠΟΡ) και η προεθνική από τους Παναγιώτη Καμπουρίδη - Στέλιο Νούτσο (ΝΟΕ-ΝΟΤΚ).

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24