ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης οι Μάντης - Καγιαλής και ο Μιτάκης

Στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης οι Μάντης - Καγιαλής και ο Μιτάκης
EUROKINISSI

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος του Γιάννη Μιτάκη στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας ΦΙΝΝ. Οι Μάντης- Καγιαλής εξακολουθούν να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του ranking list της κατηγορίας 470.

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος του Γιάννη Μιτάκη στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας ΦΙΝΝ. Ο Ελληνας πρωταθλητής βρισκόταν στο Νο 20 και τώρα είναι 4ος που αποτελεί την καλύτερη θέση της καριέρας του.

Ο Μιτάκης έχει 904 βαθμούς και είναι κοντά στον πρώτο Ολλανδό, Ν. Χέινερ, ο οποίος έχει 931 βαθμούς. Ακολουθεί ο Βρετανός, Ε. Ράιτ, με 927 και τρίτος είναι ο Βραζιλιάνος, Τζ. Ζαρίφ, με 912 βαθμούς.

Οι Παναγιώτης Μάντης- Παύλος Καγιαλής εξακολουθούν να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του ranking list της κατηγορίας 470. Οι Ολυμπιονίκες μας είναι 2οι με 938 βαθμούς. Προηγούνται οι Αυστραλοί, Μ. Μπέλσερ - Ο. Ράιαν, με 990 και τρίτοι είναι οι Σουηδοί, Κ.Φ. Φοκ- Μ. Ντάκχαμαρ με 903 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 11ες με 656 βαθμούς. Στα Λέιζερ Ράντιαλ, η Βασιλεία Καραχάλιου πάει πολύ καλά και βρίσκεται στην 7η θέση με 870 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ