ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σπουδαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας "Owner’s Cup 2019 - Odyssey"

Σπουδαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας "Owner’s Cup 2019 - Odyssey"

Η Οδυσσέας Μαρίνα Α.Ε. διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα “Owner’s Cup 2019 - Odyssey“.

Η Οδυσσέας Μαρίνα Α.Ε., ιδιωτική επιχείρηση, με σκοπό την διαχείριση λιμένων και καταφυγίων ως τουριστικά προϊόντα, γνωστά και ως Μαρίνες διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα “Owner’s Cup 2019 - Odyssey“.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της 1ης Reggata σκαφών το 2018, το ταξίδι των Ιστιοπλοϊκών του “Owner’s Cup 2019 - Odyssey“ ξεκινάει φέτος στις 9 Μαΐου από την Οδυσσέας Μαρίνα στο Μεγανήσι Λευκάδας, με τερματικό Σταθμό την Κόρινθο στις 17 Μαΐου.

Με διπλάσιο αριθμό συμμετοχών στην φετινή διοργάνωση, 20 σκάφη από όλο το κόσμο, με το σύνολο του πληρώματος τους να είναι περίπου 100 άτομα, θα διασχίσουν τον Κορινθιακό Κόλπο, ανακαλύπτοντας τους πολιτιστικούς, γαστρονομικούς και παραδοσιακούς θησαυρούς στο πέρασμά τους.

Σπουδαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας "Owner’s Cup 2019 - Odyssey"

Σε κλίμα γιορτής και φιλοξενίας, θα πραγματοποιηθεί η μεθόρμιση στους ενδιάμεσους σταθμούς τόσο της Ναυπάκτου, όσο και του Γαλαξιδίου με την συμμετοχή των τοπικών φορέων, της λιμενικής διοίκησης αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης, κλείνοντας τον αγώνα με την λαμπερή τελετή λήξης και βράβευσης των μεγάλων νικητών στο λιμάνι της Κορίνθου.

Οι συμμετέχοντες είναι όλοι ενήλικες διαφόρων εθνικοτήτων με πληρώματα από την Ιταλία, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Χιλή και Ουρουγουάη. Πρόκειται για σκάφη άνω του μέσου όρου σε ποιότητα και αξία και με κατά βάση αρκετά έμπειρους στην ιστιοπλοΐα ιδιοκτήτες.

Η Διοίκηση της Odyseas Marina, απαρτιζόμενη από άτομα διαπρέποντα σε Ναυταθλητικούς Αγώνες σε διεθνές επίπεδο και λάτρεις του θαλάσσιου στοιχείου, αποσκοπεί με την διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα “Owner’s Cup 2019 - Odyssey“ στην γνωριμία των συμμετεχόντων με την ομορφιά της πατρίδας μας και τον ελληνικό ναυτικό πλούτο. Μέσω της προβολής των λιμανιών και των παράκτιων περιοχών της Ελλάδας στους χιλιάδες επισκέπτες της Μαρίνας Μεγανησίου, ενισχύεται η τουριστική ανάπτυξη των εν λόγω περιοχών. Με την ανάδειξη των δυνατοτήτων του θαλάσσιου τουρισμού τίθονται τα θεμέλια για την ουσιαστική ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του κάθε τόπου.

Σπουδαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας "Owner’s Cup 2019 - Odyssey"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ