ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τον ΕΙΟ ο Παπαθανασίου

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τον ΕΙΟ ο Παπαθανασίου
NIKOS ZAGAS PHOTOGRAPHY

Ο Απόστολος Παπαθανασίου παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας για προσωπικους λόγους και συγκεκριμένα για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την εργασία του.

Αυτό που είχε προαναγγείλει πριν ακριβώς από έναν χρόνο στην 2η τακτική γενική συνέλευση της ΕΙΟ και επανέλαβε στην συνέντευξη Τύπου για την "29ης Athens International Sailing Week" το έκανε πράξη. Ο λόγος για τον Απόστολο Παπαθανασίου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της πετυχημένης διοργάνωσης υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας για προσωπικους λόγους και συγκεκριμένα για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την εργασία του.

Ο κ. Παπαθανασίου παρέμεινε στην θέση του γενικού γραμματέα για να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» που ήταν ο εμπνευστής του, αλλά και για να προετοιμάσει τον μεγάλο διεθνή αγώνα που τελείωσε το περασμένο Σάββατο και έγινε ρεκόρ με τη συμμετοχή 800 αθλητών από 16 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και οι λόγοι της αποχώρησής του είναι καθαρά προσωπικοί, στην πράσφατη συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο αγώνα στο "Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοίας", ο κ. Παπαθανασίου είχε τοποθετηθεί δημόσια για το νομοσχέδιο Αυγενάκη. Ήταν υπέρ για το όριο ηλικίας, με τον αστερίσκο ότι όσοι έμπειροι παράγοντες αποχωρούν να τους δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα είδος γερουσίας συμβουλευτικού χαρακτήρα, κάτι που τελικά πέρασε στον νέο νόμο.

Νέα γενική γραμματέας της ΕΙΟ είναι η Νίκη Αναστασίου που μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Αυτό το πολύ σημαντικό πόστο ανατέθηκε στην Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, ενώ ο Γιάννης Παπαδημητρίου έγινε έφορος των εθνικών ομάδων και ο Παντελής Παυλίδης έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών. Αυτές ήταν και οι συνολικές αλλαγές στη διοίκηση της ομοσπονδίας μετά την παραίτηση του Παπαθανασίου.

ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Με κάθε επισημότητα έγινε η τελετή λήξης με την απονομή των μεταλλίων στους νικητές της «29 Athens International Sailing Week» στις εγκαταστάσεις του "Athens International Sailing Center". Ο κ. Αυγενάκης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και έστειλε στην ΕΙΟ συγχαρητήρια επιστολή, ενώ το παρών έδωσαν πρέσβεις των χωρών που συμμετείχαν στον αγώνα, ο Γ.Γ.Α. Γ. Μαυρωτάς, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δ. Κάρναβος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δ. Νάνου, η γενική γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χ. Καλογήρου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Κατσαφάδος, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και υπεύθυνος διαχείρισης της Μαρίνας Μ. Κωστάκης, αξιωματικοί του Λιμενικού, παράγοντες ομίλων κι άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ