ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Παππά - Τσαμοπούλου: Ένα δίδυμο που σαρώνει τα μετάλλια

Παππά - Τσαμοπούλου: Ένα δίδυμο που σαρώνει τα μετάλλια

Η Μελίνα Παππά και η Μαρία Τσαμοπούλου κατέκτησαν ακόμα ένα μετάλλιο στην κατηγορία 420 της ιστιοπλοΐας και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. (VIDEO)

Δίχως αμφιβολία το δίδυμο της Μελίνας Παππά και της Μαρίας Τσαμοπούλου είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα που έχουμε στην ιστιοπλοΐα. Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στη γυναικεία κατηγορία των 420 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι απλά ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα.

Το δίδυμο του ΙΟΠ έχει σαρώσει τα μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία και το μέλλον τους αναμένεται να είναι λαμπρό.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι δύο αθλήτριες τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ανέβει στο βάθρο των νικητών σχεδόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρσι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ17 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Newport των ΗΠΑ, ενώ είχαν κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Φέτος πήραν το χρυσό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες 420 Carnival Regatta και στη συνέχεια κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Όλα αυτά μέχρι από χτες όταν και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420.

Είναι δεδομένο ότι τα δύο αυτά κορίτσια θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον, αν και θα πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Βλέπετε, τα 470 τα οποία θα ήταν η φυσική πορεία τους θα βγουν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων το 2024, οπότε πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Πάρτε μία γεύση από το ελληνικό δίδυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ