ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Παγκόσμιο RSX: Με επτά αθλητές και αθλήτριες η Ελλάδα

Παγκόσμιο RSX: Με επτά αθλητές και αθλήτριες η Ελλάδα
EUROKINISSI

Με επτά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX που θα διεξαχθεί στο Τόρμπολε της Ιταλίας από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Με επτά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX ανδρών, γυναικών, νέων ανδρών, νέων γυναικών, εφήβων, νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Τόρμπολε της Ιταλίας από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Αυτός ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία για την Ελλάδα, διότι στις γυναίκες θα διεκδικήσουμε μία από τις 9 θέσεις που εξασφαλίζουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας. Θυμίζουμε ότι στους άνδρες η χώρα μας έχει πάρει την πρόκριση με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη.

Οι χώρες που θα παλέψουν για την πρόκριση στις γυναίκες είναι 23 και πρόκειται για τις Βραζιλία, Φινλανδία, Περού, Χονγκ Κονγκ, Ελλάδα, Ουκρανία, Τουρκία, Μεξικό, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Κύπρο, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Καναδά, Λευκορωσία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Φιλιππίνες, Πορτογαλία, Ινδία και Αίγυπτο.

Αυτές που έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι Ολλανδία, Γαλλία, Κίνα, Μ. Βρετανία, Πολωνία, Ιταλία, Ισραήλ, Ισπανία, Δανία, Ρωσία και Εσθονία.

Στο Τόρμπολε, λοιπόν, θα αγωνιστούν οι Βύρων Κοκκαλάνης (Ν.Α.Ο.Β.Β.), Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (Ν.Ο.Β.), Κατερίνα Δίβαρη (Ν.Α.Ο.Β.Β.), Αγγελική Σκαρλάτου (Ν.Ο.Κ.Β.), Λεωνίδας Τσορτανίδης (Ν.Ο. Άνδρου ), Γιώργος Φράγκος (Ν.Α.Ο.Β.Β.) και Ιωάννα Σίρτη (Ι.Ο. Π.Ράφτη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ