ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι νικητές της Αegean Regatta

Οι νικητές της Αegean Regatta
LEFTERIS DAMIANIDIS 2017

Επεσε το βράδυ του Σαββάτου (26/8) στη Ρόδο, η αυλαία τηςAegean Regatta 2017. Oι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία

Με την Τελετή Λήξης και την απονομή των επάθλων στον προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (26/8) στη Ρόδο, η αυλαία της Aegean Regatta 2017.

O διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας που διοργάνωσε για 17ηχρονιά, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικήςμαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι πλέον αποτελεί θεσμό για το ναυταθλητισμό στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ολοι οι ιστιοπλόοι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ και πάλι οι κάτοικοι των νησιών της Πάτμου, της Αστυπάλαιας, της Νισύρου και της Ρόδου, επέδειξαν την άψογη φιλοξενία τους στα πληρώματα.

Στην Τελετή Λήξης παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Θεοδοσιάδης Γιαννέλληςπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Aegean Regattaκαι τόνισε τη σημασία του αγώνα για τα νησιά του Αιγαίου.

Στην τελετή έγιναν και οι απονομές στους νικητές με τους Ολυμπιονίκες Μάντη και Καγιαλή με το σκάφος BLACK JACK-STATUS MARITIME να επικρατούν στην κατηγορία ORCi με το τουρκικό SHAK SHUKA να νικά στην κατηγορία IRC και το IPSIPILI-AEGEAS YACHTING να είναι πρώτο στην κατηγορία ORC CLUB.

Oι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IRC

1) SHAK SHUKA - Hasan Utku Çetiner

2) ANATELOUSSA AFRODITI – Γιώργος Αυγερινός

3) APIDALOS NAFS-TATOI CLUB – Παναγιώτης Ταγαρόπουλος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟRCi

1) BLACK JACK-STATUS MARITIME – Παναγιώτης Μάντης

2) ΤΑΜUMΜ - Αντώνης Κατιγιαννίδης

3) ERYTOS II-COSMOTE – Κώστας Μάνθος/Σταύρος Τσάβαλος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC CLUB

1) IPSIPILI-AEGEAS YACHTING – Δημήτρης Σοφιτσής

2) SUN FIZZ – Ιγνάτιος Πάλλης

3) ΚRAKEN - Δημήτρης Μαράκης

Μέγας χορηγός της Aegean Regatta είναι η εταιρία τηλεπικοινωνιών COSMOTE, που συντροφεύει τα πληρώματα και τους φίλους του θεσμού για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στηρίζοντας τον νησιώτικο πολιτισμό και τον αθλητισμό. Χορηγός είναι η Μαρίνα της Ρόδου που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν τις εξαιρετικές παροχές της.

Συντονιστής όμιλος για τη φετινή διοργάνωση της Aegean Regatta είναι ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου και συνδιοργανωτές οι: A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο. Λέρου και Ι.Ο.Μυτιλήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ