ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Οι εκλεκτοί για τα Όπτιμιστ

Οι εκλεκτοί για τα Όπτιμιστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκροτήθηκε η εθνική ομάδα Όπτιμιστ μετά τους αγώνες πρόκρισης που έγιναν στον Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.

Μετά τους αγώνες πρόκρισης που έγιναν στον Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ. επιλέχθηκαν οι αθλητές οι οποίοι θα συγκροτήσουν την Εθνική ομάδα στα Όπτιμιστ και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης θα τρέξουν οι Σ. Τσάκος Ν.Ο.Π. Φαλήρου, Δ. Σουρλατζής Ν.Ο Δελφιναρίου, Π. Μανδηλάρης Ν.Α.Ο Βούλας, Ο.Ε. Σπανάκης Ι.Ο.Π. και Ι. Βαλιάδης Ν.Ο.Π. Φαλήρου.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας θα αγωνιστούν οι Δ. Μπήτρος Ν.Ο. Αίγινας, Θ. Ζήσης Ν.Ο. Θεσσσαλονίκης, Ι.Δ.Δέδες- Ντεντόπουλος Ν.Ο. Κ. Βουλιαγμένης, Ι. Χ. Μουζάκης Ν.Ο.Τ. Καλλιθέας, Α. Σταματιάδης Ν.Ο.Π. Φαλήρου, Β. Βλαχάκη Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης, Β. Ν. Βάιντεν Γαβριέλα Χρουνεβένεχ Ν.Ο.Χίου και Ο. Παρδάλη Ν. Ο Θεσσαλονίκης.

Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Σε διεθνείς αγώνες στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας έλαβε μέρος τις ημέρες του Πάσχα ο Ο. Ε. Σπονάκης. Ο ιστιοπλόος του Ι.Ο.Π τα πήγε αρκετά καλά και σε σύνολο 157 σκαφών κατέλαβε την 27η θέση με 148 βαθμούς. Έγιναν 10 ιστιοδρομίες και οι καλύτερες θέσεις του Σπανάκη ήταν 4ος, 5ος και 7ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ