ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μπεκατώρου - Τριγκώνης

Μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μπεκατώρου - Τριγκώνης

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τους Σοφία Μπεκατώρου- Κώστα Τριγκώνη όσον αφορά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Τι γίνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τους Σοφία Μπεκατώρου- Κώστα Τριγκώνη όσον αφορά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Η Ωκεανία και η Αφρική αποσύρονται από την διεκδίκηση της πρόκρισης στην κατηγορία Nacra 17 και αυτό σημαίνει ότι τις δύο κενές θέσεις θα τις πάρει η Ευρώπη με την Ελλάδα και την Ρωσία να είναι επιλαχούσες χώρες.

Η απόφαση θα παρθεί στο συνέδριο της ISAF που θα διεξαχθεί αρχές Νοεμβρίου στην Κίνα. Ανεξάρτητα, πάντως, της όποιας απόφασης από την παγκόσμια ομοσπονδία, το ελληνικό σκάφος θα έχει ακόμα μία ευκαιρία στη Μαγιόρκα στους διεθνείς αγώνες του «Κυπέλλου της Πριγκίπισσας Σοφίας» και θα διεκδικήσει μια θέση μαζί με την Ρωσία.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX

Εξάλλου, με τη συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων αθλητών ξεκίνησε στο Ομάν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX. Στους άντρες τρέχουν 82 σκάφη και έγιναν οι τρεις πρώτες ιστιοδρομίες. Ο

Β. Κοκκαλάνης πήγε καλά, τερμάτισε 6,5, 6 αντίστοιχα και με 17 βαθμούς είναι 9ος. Προηγείται ο Γάλλος Π. Λεκόκ με 4β. Ο Γ. Φράγκος είναι 64ος με 98β (21, 38, 39) και ο Δ. Μεγαρίτης 77ος με 114 β ( 41, 41, 32).

Στις γυναίκες αγωνίζονται 59 σκάφη και μετά από τρεις κούρσες η Α. Σκαρλάτου είναι 38η με 55 βαθμούς( 22, 22, 11). Πρώτη είναι η Κινέζα Π. Τσεν με 3 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ