ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Καλύτερος νέος αθλητής στην Ευρώπη ο Παπαδημητρίου

Καλύτερος νέος αθλητής στην Ευρώπη ο Παπαδημητρίου

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατέλαβε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στην κατηγορία των αγοριών, ενώ ήταν τρίτος στο σύνολο.

Μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση είχαμε το βράδυ της Παρασκευής για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος 21χρονος ιστιοπλόος της κατηγορίας Laser Radial αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος αθλητής στην ψηφοφορία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Μία διάκριση αναμενόμενη και ανάλογη της σπουδαίας χρονιάς που είχε μέσα στο 2017.

Ο Παπαδημητρίου έχει κατακτήσει έξι μετάλλια σε μεγάλους διεθνείς αγώνες στα Laser Radial: δύο χρυσά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth της Ολλανδίας και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο κ-19 στο Ιέρ, τρία αργυρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κ-21 της Βαρκελώνης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Πολωνίας και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ανδρών του Ιέρ κι ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών της Βαρκελώνης.

Πέρα από την κατηγορία των αγοριών ο Παπαδημητρίου ήταν τρίτος και στο σύνολο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρώτη στο σύνολο βγήκε η Ιταλίδα Λετίσια Πατερνόστερ αθλήτρια της Ποδηλασίας, ενώ δεύτερη ήταν η Ρέκα Νάγκι κολυμβήτρια από την Ουγγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ