ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Συνεχίζουν δυναμικά Καραχάλιου και Κοκκαλάνης

Ιστιοπλοΐα: Συνεχίζουν δυναμικά Καραχάλιου και Κοκκαλάνης
PANTELIS ZERVOS

Η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης αγωνίζονται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser Radial και RSX αντίστοιχα και είναι στην πρώτη δεκάδα των κατηγοριών τους.

Πολύ καλά ξεκίνησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX του Σορέντο στην Αυστραλία. Στις τρεις πρώτες κούρσες ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 9, 4, 1 αντίστοιχα και με 14 βαθμούς είναι 6ος στην γενική βαθμολογία των 70 σκαφών.

Προηγείται ο Γάλλος Π. Λ. Κογκ με 4 βαθμούς και ακολουθούν ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 5β. και ο επίσης Γάλλος Τ. Γκογιάρ με 11 βαθμούς.

Στις γυναίκες τρέχουν 46 σκάφη και η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 32 η με 93 βαθμούς (36, 23, 34), ενώ η Ιωάννα Σίρτη βρίσκεται στην 44 η θέση με 134 βαθμούς (44, 43, δεν τερμάτισε).

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, που επίσης διεξάγεται στη Μελβούρνη, η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 14 η στην τρίτη ιστιοδρομία και με 22 βαθμούς είναι 7η σε σύνολο 105 σκαφών. Πρώτη είναι η Α.Μ. Ρίντομ από τη Δανία με 6β. και ακολουθούν η Ολλανδέζα Μ. Μπαουμίστερ με 7β. και η Ελβετίδα Μ. Ζαγιέ με 9 βαθμούς.

Η Αθανασία Φακίδη κατέλαβε την 39 η θέση και με 94 βαθμούς είναι 66η .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ