ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Νέα κόντρα Καραχάλιου με ΕΙΟ

Ιστιοπλοΐα: Νέα κόντρα Καραχάλιου με ΕΙΟ
PANTELIS ZERVOS

Για μία ακόμα φορά οι σχέσεις της Βασιλείας Καραχάλιου με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία περνάνε κρίση λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την κόντρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας με τους Μάντη και Καγιαλή, στην οποία τοποθετήθηκε ο Απόστολος Παπαθανασίου αφήνοντας αιχμές για τον πρώτο, τώρα ήρθε η σειρά της Βασιλείας Καραχάλιου να έρθει σε αντιπαράθεση με την ΕΙΟ.

Με ανάρτησή της η πρωταθλήτρια των Laser Radial, η οποία έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δημοσιοποίησε το πρόβλημα που υπάρχει με τον προπονητή της.

Ο Τάμας Έσες συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Βασιλεία Καραχάλιου, ωστόσο τώρα κάποιοι στην Ομοσπονδία θυμήθηκαν πως το δίπλωμά του δεν αναγνωρίζεται από την ΓΓΑ. Έτσι, της ζητούν να επικοινωνήσει με τον προπονητή της για να προβεί ο Ούγγρος κόουτς σε όλους τις απαραίτητες ενέργειες για να αναγνωριστεί το δίπλωμά του.

Σε αντίθετη περίπτωση τον καλούν να επιστρέψει τα χρήματα που εισέπραξε για τα έξοδο αποστολής στο Test Event της Ενοσίμα! Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου και η απόφαση της Ομοσπονδίας βγήκε την Τρίτη 05 Νοεμβρίου!

Δηλαδή χρειάστηκαν παραπάνω από δύο μήνες για να εξετάσουν - θυμηθούν την συγκεκριμένη υπόθεση στην ΕΙΟ ή έστω να προβούν σε κάποια ενέργεια. Όλα τα παραπάνω τα δημοσιοποίησε η Βασιλεία Καραχάλιου μαζί με το έγγραφο που εστάλει από την Ομοσπονδία στο σύλλογου όπου ανήκει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή της: ""Η Ελληνικη Ιστιοπλοικη Ομοσπονδια αναφερεται στον προπονητη ο οποιος πηρε για λογαριασμο της χωρας την προκριση για την Ολυμπιαδα του Τοκυο 2020!

-Αληθεια 7 μηνες πριν την Ολυμπιαδα του Τοκυο θυμηθηκαν την αδεια προπονητου;

-Οταν αναφερονται στο χρηματικο ποσο που του κατεβληθει, εννοουν οτι πρεπει να επιστρεψει τα χρηματα που εισεπραξε για τα εξοδα μου;;;"

Δείτε και το σχετικό έγγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ