ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

H Nespresso VMG Team μεγάλη νικήτρια του HMRT στη Βουλιαγμένη

H Nespresso VMG Team μεγάλη νικήτρια του HMRT στη Βουλιαγμένη

Δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ο Παναγιώτης Μάντης και η Nespresso VMG Team, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας στον τελικό του Θοδωρή Τσουλφά και της ER-LAC Τeam. (VIDEO)

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του κόσμου που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της αφρόκρεμας της ελληνικής ιστιοπλοΐας, έπεσε στο γραφικό κόλπο του Λαιμού η αυλαία του 1ου σταθμού του φετινού Hellenic Match Racing Tour.

Δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ο Παναγιώτης Μάντης και η Nespresso VMG Team, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας στον τελικό του Θοδωρή Τσουλφά και της ER-LAC Τeam. Μετά και το νέο τους θρίαμβο, οι περυσινοί νικητές της διοργάνωσης, βρίσκονται στην 1η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας των αγώνων στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, συνέβαλαν ώστε να διεξαχθούν κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις όλες οι «ναυμαχίες».

Με την κούραση από την υπερπροσπάθεια στα ημιτελικά να βαραίνει τις πλάτες τους, η Nespresso VMG Team και η ER-LAC, μπήκαν δυναμικά στον μεγάλο τελικό του 1ου σταθμού του φετινού Hellenic Match Racing Tour, για να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ομάδα του Παναγιώτη Μάντη ήταν αυτή που επεκράτησε τελικά με 3-0 της ER-LAC Team και έφτασε παλικαρίσια στην κατάκτηση του τίτλου.

Η North Sails Ursa Minor του Σπύρου Βενετσιάνου, κατέλαβε την 3η θέση, αφού επικράτησε με 3-0 της #sailingteam78 του Παναγιώτη Καμπουρίδη, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις της γενικής κατάταξης διαμορφώθηκαν ως εξής: 5η θέση για την ομάδα Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα, 6η θέση για την J mania e-dreams network του Γεώργιου Παναγιωτίδη με την ομάδα Έρυτος του Κωνσταντίνου Μάνθου να την ακολουθεί στην 7η θέση και την ομάδα Jolly του Jurek Strzemiecki να συμπληρώνει την 8άδα.

Μετά το πέρας των αγώνων στον κόλπο της Βουλιαγμένης, το ενδιαφέρον στράφηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του VIP lounge οπού έδωσαν το παρόν εκλεκτοί καλεσμένοι, χορηγοί και δημοσιογράφοι όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες με ζωντανή περιγραφή και το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε υπό τους ήχους του dj set που επιμελήθηκε ειδικά για την βραδιά ο Nick Zois.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον επικείμενο 2ο αγώνα της διοργάνωσης, που όπως και πέρυσι θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στην Παροικιά στις 16-18/06/2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ