Φαβορί για μετάλλιο στο Ιέρ οι Μάντης - Καγιαλής

Φαβορί για μετάλλιο στο Ιέρ οι Μάντης - Καγιαλής

Πλώρη για μετάλλιο έβαλαν οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής στους μεγάλους διεθνείς αγώνες του Ιέρ που διεξάγονται στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών έχουν γίνει 4 κούρσες και σε σύνολο 55 σκαφών η Β. Καραχάλιου είναι 14η με 39 βαθμούς.

Πλώρη για μετάλλιο έβαλαν οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής στους μεγάλους διεθνείς αγώνες του Ιέρ που διεξάγονται στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο φιγουράρουν στην 1η θέση της κλάσης 470 και, μάλιστα, έχουν πάρει διαφορά από το τρίτο σκάφος.

Αναλυτικά στην 3η και 4η ιστιοδρομία το ελληνικό σκάφος τερμάτισε 1ο και 3ο αντίστοιχα και με 5 βαθμούς προηγείται στην γενική βαθμολογία των 35 σκαφών. Στην 2η θέση βρίσκονται οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ - Ο. Ράιαν με 7 βαθμούς και 3οι είναι οι Σουηδοί Κ.Φ. Φοκ - Μ. Νακχάμαρ με 14 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών έχουν γίνει 4 κούρσες και σε σύνολο 55 σκαφών η Β. Καραχάλιου είναι 14η με 39 βαθμούς. Πιο πίσω στην 51η θέση βρίσκεται η Α. Φακίδη με 129 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24