Δυνατό ξεκίνημα των Μάντη - Καγιαλή!

Δυνατό ξεκίνημα των Μάντη - Καγιαλή!

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα των Παναγιώτη Μάντη – Παύλου Καγιαλή στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διεξάγεται στο Μαϊάμι. Πρώτη στα λέιζερ Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα των Παναγιώτη Μάντη – Παύλου Καγιαλή στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διαξάγεται στο Μαϊάμι. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες της κατηγορίας 470 οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο τερμάτισαν 3 και 7 αντίστοιχα και με 10 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας σε σύνολο 26 σκαφών.

Προηγούνται οι Ιάπωνες, Κ.Ντόι - Ν.Κιμούρα, με 5β και ακολουθούν οι Ιταλοί, Τζ. Φεράρι- Τζ. Καλάμπρο με 8β. Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου πήραν δύο 11ες θέσεις και με 22 βαθμούς είναι 11ες σε σύνολο 13 σκαφών. Στην 1η θέση βρίσκονται οι Ολλανδέζες, Α. Ζέγκερ - Α.Β.Βιν, με 4β. και ακολουθούν οι Βρετανίδες Σ. Βέγκλιν - Ε. Μακιντάιρ με 6β και οι Ισπανίδες, Σ. Μ. Ντεπάρες - Π. Μ. Μάρτιν, με 7 βαθμούς.

Εντυπωσιακή ήταν η Βασιλεία  Καραχάλιου, η οποία στην κατηγορία Λέιζερ Ράντιαλ είναι 1η με 6 βαθμούς μεταξύ 51 σκαφών. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 5η και στην δεύτερη κατέλαβε την 1η θέση. Η Αθανασία Φακίδη είναι 31η (33, 30). Την Καραχάλιου ακολουθούν η Βελγίδα, Ε.Β. Άκερ με 9β. και η Γαλλίδα, Μ. Ν. Κερανγκά με 10 βαθμούς.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24