ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ατυχία της Καραχάλιου στο Μαϊάμι

Ατυχία της Καραχάλιου στο Μαϊάμι
JESUS RENEDO/SAILING ENERGY/WORLD SAILING

Η παρουσία της Βασιλείας Καραχάλιου στο παγκόσμιο κύπελλο ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Μαϊάμι σημαδεύτηκε από τον πρησμένο αστράγαλο της. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι καιρικές συνθήκες στο Μαϊάμι με τους δυνατούς ανέμους δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους ιστιοπλόους. Φυσικά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι Έλληνες αθλητές που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα από όλους το αντιμετώπισε η Βασιλεία Καραχάλιου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν ταξιδέψει στο Μαϊάιμι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της είχε τραυματιστεί από φοίνικα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού. Το πρόβλημα είχε υποχωρήσει, ωστόσο μετά από την έντονη προσπάθεια που έκανε στο παγκόσμιο κύπελλο της δημιούργησε έντονο πρήξιμο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram το πρόβλημα είναι φανερό, παρά το γεγονός ότι αμέσως δέχτηκε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. "Η κακή εκκίνηση μαζί με κάποιες κακές επιλογές στο κομμάτι της τακτικής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το τραύμα από τον φοίνικα ήταν ακριβώς στο ίδιο σημείο που το λουρί δένει στο πόδι μου, κάτι που μου δημιουργεί πόνο, με οδήγησαν σε μία κακή δεύτερη ημέρα" έγραψε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό της.

Ατυχία της Καραχάλιου στο Μαϊάμι
Ατυχία της Καραχάλιου στο Μαϊάμι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ