ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Αθλητές από 8 χώρες στο "Διεθνές κέντρο ιστιοπλοΐας"

laser-europe
hellas
laser-europe hellas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυξήθηκαν οι αποστολές από χώρες του εξωτερικού οι οποίες επιλέγουν τη χώρα μας και συγκεκριμένα το "Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας" για να κάνουν την προετοιμασία τους.

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το "Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας" στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας και σιγά σιγά όλο και περισσότεροι αθλητές το επιλέγουν για την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μέχρι τώρα έχουν προπονηθεί στην Αθήνα ιστιοπλόοι από τέσσερις χώρες, τον Καναδά, την Τσεχία, την Πολωνία και την Τουρκία και μέχρι τέλος του χρόνου αναμένονται αθλητές από τέσσερις ακόμα χώρες.

Στο "Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας" αυτές τις ημέρες προετοιμάζονται αθλητές από την Μαλαισία της κατηγορίας 420, ενώ Ούγγροι ιστιοπλόοι των 470 μετέφεραν το σκάφος τους στο Κέντρο και σύντομα θα αρχίσουν προπονήσεις.

Από 3 ως 18 Δεκεμβρίου αναμένονται αθλητές των ΦΙΝΝ από την Πολωνία και την Κροατία, οι οποίοι έχουν ήδη προγραμματίσει να επιστρέψουν τον Φεβρουάριο και γι’ αυτό τα σκάφη τους θα μείνουν στην Αθήνα. Επίσης το τελευταίο 10ήμερο του ίδιου μήνα θα έρθουν 3 ομάδες από την Ελβετία, οι οποίες θα πάρουν μέρος σε προπονητικό καμπ 420 υπό την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Δρούγκα.

Πρωταρχικός στόχος της ομοσπονδίας είναι το "Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας" να γίνει γνωστό σε όλο τον ιστιοπλοϊκό κόσμο και γι’ αυτό έχουν ήδη προγραμματιστεί οι ανάλογες προωθητικές ενέργειες προς το εξωτερικό και ιδιαίτερα σε μεγάλους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ