Απονομή επάθλων στο "CYCLADES REGATTA" στην Πάρο

Απονομή επάθλων των 23ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017 «CYCLADES REGATTA» στο νησί της Πάρου. Στο τέλος της απονομής, οι Καπετάνιοι και τα πληρώματα απόλαυσαν τοπικά εδέσματα και σούμα με θέα το Αιγαίο πέλαγος και πήραν αναμνηστικά.

Τον 23ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα, ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017 «CYCLADES REGATTΑ» αποχαιρέτησε η Πάρος με μια εντυπωσιακή απονομή επάθλων στο Δημαρχείο στην Παροικιά.

Την Απονομή τίμησαν με την παρουσίας του ο Δήμαρχος Πάρου κ.Μάρκος Κωβαίος, η Αντιδήμαρχος Πάρου Κα. Σαρρή, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σταύρος Καραχάλιος και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάρου κ. Λευτέρης Πώλος, στους οποίου απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες. Επίσης απονεμήθηκαν κύπελλα στους πρώτους νικητές του 2ου σκέλους από τον Φοίνικα Σύρου στην Παροικιά.

Στην κατηγορία ORCI την πρώτη θέση πήρε το σκάφος ERYTOS II του ΝΟΠΦ με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο, στη κατηγορία  ORC CLUB, το σκάφος  ΑΦΡΟΕΣΣΑ του ΝΑΟΒ με κυβερνήτη  τον Κώστα Γκρέτσο και στη κατηγορία NON SPINNAKER το σκάφος BLUEPEARL του ΝΑΟΠ με κυβερνήτη τον κ. Αργύρη Αναγνώστου

Η Επιτροπή Αγώνα εκφράζει  ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Πάρου για την φιλοξενία , στο Λιμεναρχείο και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την εξαιρετική οργάνωση στο λιμάνι , όπως και στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου για την εγκάρδια υποδοχή του και υποστήριξη.

Στο τέλος της απονομής οι Καπετάνιοι και τα πληρώματα απόλαυσαν τοπικά εδέσματα και σούμα με θέα το Αιγαίο πέλαγος και πήραν αναμνηστικά από το Δήμο Πάρου.

Ολοκλήρωση της 3ης Ιστιοδρομίας Παροικίας, Παρου - Λιβάδι Σερίφου

Εντυπωσιακή εκκίνηση πήραν χθες το πρωί τα σκάφη του 23 Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Κυκλάδες 2017 «CYCLADES REGATTA» από τον κόλπο της Παροικιάς της Πάρου προς την Σέριφο.

Στις 10:55 όλα τα σκάφη ξεκίνησαν παρακάμπτοντας το κάβο του Αγίου Φωκά, με κατεύθυνση προς το Λιβάδι τις Σερίφου, σε απόσταση περίπου 30 ναυτικά μίλια, με βόρειο άνεμο εως και 25 κόμβους

Η κούρσα ήταν πολύ γρήγορη λόγω του δυνατού ανέμου. Σε λιγότερο από 3 ώρες τερμάτισαν τα πρώτα σκάφη με νικητές το FARSIDE XL με κυβερνήτη τον κο. Martin Timmermans για την κλάση ORC I , το ΑΦΡΟΔΙΤΗ SOLARIS με κυβερνήτη τον κο. Βασίλη Μιλιώτη για την κλάση ORC CLUB , και το DECISION με κυβερνήτη Γιώργου Λασδα στη κλάση NON SPINNAKER .

Φτάνοντας στο νησί Βους ο άνεμος είχε φτάσει τους 30 κόμβους. Παρακάμπτοντας το Ακρωτήρι Νερού για να κατευθυνθούν για τη γραμμή του τερματισμού, κόντρα στο καιρό, έκαναν κοντοβόρια σε ανέμους που πλέον ξεπερνούσαν τους 30 κόμβους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Λιμεναρχείο της Παροικιάς για την εξαιρετική συνεργασία στη διαδικασία της εκκίνησης δίνοντας μας ακριβείς πληροφορίες αναφορικά με τα καταφθάνοντα και αναχωρούντα πλοία.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24