ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΙΟΠ στις κατηγορίες ανάπτυξης

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΙΟΠ στις κατηγορίες ανάπτυξης

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς κυριάρχησε στο Athens International 420 Sailing Week στο πλαίσιο του οποίου διεξήχθη παράλληλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κλάσης.

Στον αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ και έγινε υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, οι νεαροί αθλητές του ΙΟΠ ξεχώρισαν στις αγώνες των κατηγοριών ανάπτυξης και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στο Athens International 420 Sailing Week, στα κορίτσια, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αριάδνη Σπανάκη-Μυρτώ Παπαδοπούλου και στη δεύτερη ήταν οι Μελίνα Παππά-Μαρία Τσαμοπούλου. Στα αγόρια, την πρώτη θέση πήραν οι Οδυσσέας Σπανάκης-Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος.

Οι επιτυχίες ήταν περισσότερες για τον ΙΟΠ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην κατηγορία γυναικών και νέων γυναικών (U19), οι δύο πρώτες θέσεις ανήκουν στις Αριάδνη Σπανάκη-Μυρτώ Παπαδοπούλου και Μελίνα Παππά-Μαρία Τσαμοπούλου. Στις νεάνιδες (U17) πρωτιά για τις Έλενα Σωτηρίου-Ελένη Γιαννούλη.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και τα αγόρια του ΙΟΠ, καθώς στους άνδρες και τους νέους άνδρες, την πρώτη θέση πήραν οι Οδυσσέας Σπανάκης-Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος.

Στους έφηβους (U19) το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και πάλι οι Οδυσσέας Σπανάκης-Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, ενώ στην τρίτη θέση ήταν οι Λάμπης Γιαννούλης-Σίμος Μιχαλόπουλος.

Για τις επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου, ο Πρόεδρος του ΙΟΠ Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε: "Όλοι στον όμιλο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις επιτυχίες των αγοριών και των κοριτσιών μας. Με τις διακρίσεις τους μας αποδεικνύουν ότι ο όμιλος των Ολυμπιονικών δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον, καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα νέα παιδιά θα κάνουν όλη την Ελλάδα υπερήφανη στο μέλλον, με τις διακρίσεις που θα πετύχουν στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω, εκτός από τους αθλητές, τον προπονητή Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη βοηθό του Φωτεινή Κουτσουμπού, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με αυτά τα παιδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ