ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Από 18 ως 27 Απριλίου το ATHENS EUROLYMP WEEK

Από 18 ως 27 Απριλίου το ATHENS EUROLYMP WEEK

Το ATHENS EUROLYMP WEEK θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 27 Απριλίου όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία.

Σε ένα μήνα περίπου θα διεξαχθεί το φετινό ATHENS EUROLYMP WEEK και η οργανωτική επιτροπή εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ασχολείται επισταμένα με τους σπουδαίους αυτούς διεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν για 26η συνεχόμενη χρονιά.

Η διοργάνωση θα γίνει υπό την αιγίδα της ΕΙΟ, όμως για πρώτη φορά οι όμιλοι θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους αγώνες.

Αναλυτικά το ATHENS EUROLYMP WEEK θα διεξαχθεί από 18 έως 27 Απριλίου στον Σαρωνικό κόλπο.

Το διάστημα 18 έως 22 Απριλίου θα γίνουν οι ολυμπιακές κατηγορίες. Τα 470 ανδρών - γυναικών και ΦΙΝΝ στον Ι.Ο.Π, τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ στον Ν.Ο Καλαμακίου, ενώ ο Ν.Α.Σ θα φιλοξενήσει τα RSX ανδρών-γυναικών, τα 49er, τα 49erFX, τα NACRA, τα 2,4 και τα HANSA που είναι κατηγορία ΑΜΕΑ.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας για το 2016 όλες αυτές οι κατηγορίες θα είναι ταυτόχρονα και τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το διάστημα από 23 έως 27 Απριλίου ο Ν.Ο.Τ.Κ θα διοργανώσει τις κατηγορίες 420 ανδρών-γυναικών, που είναι και πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Ν.Α.Σ τα Λέιζερ 4,7, ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα TECHNO 293 και ο Ν.Ο Καλαμακίου τα Οπτιμιστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ