ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ανέβηκε έκτος ο Παπαδημητρίου

Ανέβηκε έκτος ο Παπαδημητρίου

Την αντεπίθεση του συνεχίζει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με τον Έλληνα ιστιοπλόο να έχει ανέβει στην 6η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεότητας που διεξάγεται στην Κίνα.

Αύριο Σάββατο (16/12) ολοκληρώνεται στην Κίνα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας στην κατηγορία Λέιζερ Ράντιαλ και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει ανέβει στην 6η θέση σε σύνολο 51 σκαφών.

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί 9 ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής έχει τερματίσει 17, 13, 22, 2, 3, 27, 14, 1 και 5. Με 77 βαθμούς είναι κοντά στους πρώτους και συγκεκριμένα στον Ισραηλινό Μ.Μπ. Χρος που έχει 54 βαθμούς, τον Ρώσο Ντ. Κρούτσκικ με 57 βαθμούς και τον Ιταλό Γκ. Γκαλινάρο με 60 βαθμούς.

Η ΡΕΓΚΑΤΑ ΦΙΝΝ ΤΟΥ INTERNATIONAL SAILING CENTER

O Τούρκος Α. Kαινάρ ήταν ο νικητής της διεθνούς ρεγκάτας ΦΙΝΝ που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για λογαριασμό του International Sailing Center, το οποίο εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας.

Τα 13 σκάφη έτρεξαν 8 ιστιοδρομίες και ο Τούρκος ιστιοπλόος συγκέντρωσε 17 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Κροάτης Γ. Όλουσικ με 21 βαθμούς και τρίτος ο συμπατριώτης του

Ν. Μπουγκαρίν με 22 βαθμούς. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Μιτάκης με 24 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ