ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρωταθλητές ΙΑ Σαλονικιός και Δημητριάδου

Πρωταθλητές ΙΑ Σαλονικιός και Δημητριάδου
PATRICIA VAN DER WAL

Ο Παντελής Σαλονικιός με τον Amir και η Ευθυμία Δημητριάδου με την Greca αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ενηλίκων και Παίδων αντίστοιχα στην Ιππική Αντοχή.

Ο Παντελής Σαλονικιός με τον Amir και η Ευθυμία Δημητριάδου με την Greca αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ενηλίκων και Παίδων αντίστοιχα στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής.

O 4ος τελικός αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες Κυριακή (28/5), παρά την μεγάλη νεροποντή του Σαββάτου. Ο αθλητής του ΙΟΠΙ συμμετείχε στην Κατηγορία Α των 80 χιλιομέτρων και μαζί με το άλογό του κατέλαβαν την 2η θέση στον αγώνα, που τους έδωσε την 1η θέση στη βαθμολογία των τεσσάρων αγώνων με 118 βαθμούς.

Δεύτερη Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Ενηλίκων ήταν η Χρύσα Μακρή με τον Golden Valey με 110 βαθμούς και τρίτη Πρωταθλήτρια η Γιαννούλα Μητώνα με την Aphroditi με 92 βαθμούς. Νικήτρια στον τελικό αγώνα στην κατηγορία Α ήταν η Ελένη Τρικαλιώτη με τον Aristohalim Naser.

Στην κατηγορία Παίδων η αμαζόνα του ΙΟΚΙΛ κατέλαβε την 2η θέση στον αγώνα και με συνολικά 118 βαθμούς κέρδισε το Πρωτάθλημα. Δεύτερη Πρωταθλήτρια Παίδων ήταν η Άννι Βατίδη Μαγιό με τον Keep Cool de Nerak με 114 βαθμούς, που ήταν και η νικήτρια της κατηγορίας στον τελικό αγώνα και 3η Πρωταθλήτρια με τους ίδιους βαθμούς η Ιφιγένεια Αλεξάκη με τον Voukefalas.

Στις άλλες τρεις κατηγορίες του αγώνα νικητές ήταν, στην Κατηγορία Β η Άννα Μπαλωτή με τον Jamel του ΙΦΟΜ, στην κατηγορία Γ η Χρυσούλα Μπάτου με τον Jahil του ΙΟΠΙ και στην κατηγορία Δ η Χρυσάνθη Ατσαλάκη με τον Golden Forest του ΚΕΙΡ.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ