Οι νικητές των 1ων γύρων και οι Νεόλεκτοι Ίπποι 2017

Οι νικητές των 1ων γύρων και οι Νεόλεκτοι Ίπποι 2017

Η ανάδειξη των Πρωταθλητών ίππων 5, 6 και 7 ετών για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Ιππασίας δέσποζε στο χθεσινό (9/12) πρόγραμμα της τρίτης ημέρας των 70ων Πανελληνίων Αγώνων Εμποδίων.

Η ανάδειξη των Πρωταθλητών ίππων 5, 6 και 7 ετών για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Ιππασίας δέσποζε στο χθεσινό (9/12) πρόγραμμα της τρίτης ημέρας των 70ων Πανελληνίων Αγώνων Εμποδίων, που διεξάγονται από την Πέμπτη στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην κατηγορία των 5 ετών Πρωταθλητής ίππος ήταν ο Celebrity με τον Αλέξανδρο Φουρλή του ΙΟΜ που είχε τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους. Δεύτερος ήταν ο Bondarenko με τον Alexander Krasimirov του ΑΙΟΑΤ με 4 βαθμούς και τρίτος ο It’s Arko με τον Hristo Naydenov με επίσης 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία 6 ετών, Πρωταθλητής ίππος μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ τριών, ήταν ο Let’s Hope με την Μόνικα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με 0 βαθμούς και χρόνο 35,62 στο μπαράζ. Δεύτερη η Princess Diana-Capitol με τον Σταύρο Γεωργόπουλο του ΙΟΒ με 0 βαθμούς και χρόνο 36,3 και τρίτος ο Gijs με την Άννα Λεβή του ΙΟΕ με 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία 7 ετών, Πρωταθλητής ίππος αναδείχθηκε ο Cartoons Chilly με την Carina Petterson από τον ΙΟΘ με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή. Δεύτερη ήταν η Fleur με την Κατερίνα Doubodel του ΙΟΚΑΛSG με 4 βαθμούς και τρίτος ο Chudodeen με τον Γιώργο Δημαρά του ΕΙΟ με 5 βαθμούς.

Στις υπόλοιπες σημερινές κατηγορίες, στον 1ο γύρο της κατηγορίας Ενηλίκων ύψους 1.35μ. 8 αθλητές είχαν από 0 βαθμούς ποινής με την περσινή Πανελληνιονίκη, Νικολίνα Μακαρώνα του ΙΟΒΟΠ να κάνει τον καλύτερο χρόνο και να παίρνει την 1η θέση με χρόνο 70,20. Στην 2η θέση ο Δημήτρης Νάτσης με την Calista de la Hart του ΙΟΚΑΛSG με χρόνο 71,42 και στην 3η θέση ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος του ΙΟΕ με τον Dicaprio με χρόνο 73,81.

Στον 1ο γύρο της Κατηγορίας Νέων Ιππέων ύψους 1.30μ. τέσσερις ιππείς είχαν άπταιστες διαδρομές με την Πρωταθλήτρια Εφήβων 2017, Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ να κερδίζει με τον Electic Elvis λόγω καλύτερου χρόνου, 68,98. Στην 2η θέση θέση ο περσινός Πανελληνιονίκης Νέων Ιππέων, Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Zjohn επίσης του ΙΑΟΦ με χρόνο 71,82 και στην 3η θέση η Σελήνη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με τον Brandy Sugar με χρόνο 72,65.

Τέλος στην κατηγορία Γ ύψους 1.20μ., που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, νικητής αναδείχθηκε ο Zoltan Antal με τον Szilaj Todor του ΙΟΘΡΑΚ την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 61,13. Στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα ήταν η Μαρία Νικολαίδου με τον Flippo του ΚΕΘΙΣ με χρόνο 62,62 και ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Boris του ΙΑΟΦ με χρόνο 63,95. 

Αύριο Κυριακή τελευταία ημέρα, οι αγώνες αρχίζουν με την Κατηγορία Β ύψους 1.30μ. και συνεχίζονται με τους τελικούς γύρους των Κατηγοριών Αμαζόνων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Παίδων.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24