ΙΠΠΑΣΙΑ

Οι νικητές σε Εμπόδια, Αντοχή και Δεξιοτεχνία

Οι νικητές σε Εμπόδια, Αντοχή και Δεξιοτεχνία

Ο Πάρις Κουτσογιάννης ήταν ο πρωταγωνιστής του 1ου Α΄ Διασυλλογικού Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων Ν. Ελλάδας 2ουεξαμήνου, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά.

Ο Πάρις Κουτσογιάννης ήταν ο πρωταγωνιστής του 1ου Α΄ Διασυλλογικού Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων Ν. Ελλάδας 2ουεξαμήνου, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά. Ο αθλητής του ΙΟΒΟΠ κέρδισε με τον ίππο Daouschka τα σημαντικότερα αγωνίσματα ύψους 1.35μ. και 1.30μ.

Δύο νίκες είχε και η Μαργαρίτα Δενδρινού του ΙΠΟΑ με τον Bonfire Van Vrijhern στα αγωνίσματα 1.25μ. και 1.20μ., καθώς και ο Κωνσταντίνος Mπαλιούσης με τον Milton Jack, του ΑΙΟΒΑ, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία παίδων τόσο στο 1.10μ. όσο και στο 1.15μ. Στα άλλα αγωνίσματα νικητές αναδείχθηκαν στο 1.15μ. η Δήμητρα Οικονομίδου & Rowena του ΙΠΟΑ, στο 1.10μ. ο Ευθύμης Κρεμιώτης & Lauren του IOM, στο 1.05μ. η Μελίνα Πειμανίδη & By Chance του Ι.Ο.Καλαμάτας και στο 1.00μ. η Καρολίνα Βογδάνου & Aimee του Ι.Ο.Κουβαρά.

Ο Νικόλαος Καραδημήτρης με τον ίππο Azizah του Ι.Ο.Πιερίας ήταν ο νικητής στο αγώνισμα 30 χλμ. στον 3ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου στον Όμιλο Ιππικής Αντοχής στη Μαλακάσα Αττικής, ενώ δεν υπήρξε νικητής στο αγώνισμα 60 χλμ. λόγω αποκλεισμού των συμμετεχόντων.

Η Μαρκέλλα Μεταξά με τον ίππο Coranja Z του Ι.Ο.Καβάλας αναδείχθηκε νικήτρια στα αγωνίσματα Α4 και Α5, και η Ελένη Αγγελούδη με τον Golden Eagle του Ι.Ο.Θέρμης στην κατηγορία Α3, στον 3ο Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον Ιππικό Όμιλο Θέρμης.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ