ΙΠΠΑΣΙΑ

Η Δενδρινού νικήτρια του "EOI Indoor Grand Prix 2018"!

Η Δενδρινού νικήτρια του "EOI Indoor Grand Prix 2018"!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας "ΕΟΙ Indoor Grand Prix 2018" το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Η Δενδρινού ήταν η νικήτρια με τον Lando.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας "ΕΟΙ Indoor Grand Prix 2018" το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος της νέας σειράς Αγώνων Grand Prix του Αγωνιστικού Προγράμματος 2018 και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί είναι ο μόνος της Σειράς που γίνεται σε κλειστό ιπποδρόμιο.

Μεγάλη νικήτρια του "EOI Indoor Grand Prix 2018" ήταν η Ελίνα Δενδρινού (ΙΠΟΑ) με τον Lando, με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.35μ-1.40μ., το οποίο μεταδόθηκε σε live streaming από το www.hef.gr.

Στην 2η θέση ήταν ο Valentin Velea (IOMS) με τον Contiano και στην 3η θέση ο Γιώργος Δημαράς (ΕΙΟ) με τον Sacripan GD και οι δύο με 4 βαθμούς στους δύο γύρους.

Συνολικά έγιναν 8 αγωνίσματα και τις δύο ημέρες με επιμέρους νικητές τους, στο αγώνισμα ύψους 1.25μ. την Άννα Λεβή (ΙΟΕ) με τον Coeur de Lion, στο αγώνισμα ύψους 1.05-1.10μ. την Δήμητρα Οικονομίδου (ΙΠΟΑ) με την Lollipop, στο αγώνισμα ύψους 1.15μ. την Μελίνα Πειμανίδη (ΙΠΠΟΚ) με την Acapulca, στο αγώνισμα ύψους 1.00-1.05μ. τον Σωτήρη Αντωνόπουλος (ΙΠΠΟΚ) με τον By Chance, στο αγώνισμα ύψους 1.10μ. τον Γιώργο Μειμαρίδης (ΑΟΙ) με τον Larimar des Baumes, στο αγώνισμα ύψους 1.20μ. με joker τον Πάρι Κουτσογιάννης (ΙΟΒΟΠ) με την Daouchska και στο αγώνισμα ύψους 1.30μ. τον Κωνσταντίνο Παπαθανασίου (ΙΑΟΦ) με τον Secret Prince.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς Αγώνων Grand Prix είναι προγραμματισμένος να γίνει στον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων St Georges στα Καλύβια Αττικής το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24