ΙΠΠΑΣΙΑ

Εννέα μετάλλια στο Ζάγκρεμπ

Εννέα μετάλλια στο Ζάγκρεμπ

Με εννέα μετάλλια στις αποσκευές της, εκ των οποίων τα τέσσεραχρυσά, επιστρέφει από το Ζάγκρεμπ η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Με εννέα μετάλλια στις αποσκευές της, τέσσερα χρυσά, τέσσερα ασημένια και ένα χάλκινο, επιστρέφει σήμερα από το Ζάγκρεμπ η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Οι Έλληνες ιππείς κατάφεραν να κερδίσουν τρία χρυσά στα ατομικά των κατηγοριών και ένα χρυσό στο ομαδικό αγώνισμα. Πιο συγκεκριμένα, το απόλυτο πέτυχαν οι έφηβες στην κατηγορία τους. Όχι μόνο ανέβασαν την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ομαδικό αγώνισμα, αλλά χάρη στη φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων, Λαβίνια Μακροπούλου και τον Widoc Timbre η Ελλάδα κατέκτησε και το χρυσό στο ατομικό. Η Ελληνική ομάδα αποτελείτο εκτός από την τη Λαβίνια, από τις Ελένη Ρέτσου με την Fairytale, Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian και Μυρτώ Κουβάτση με τον Grossino M.

Στις κατηγορίες Παίδων και Νέων Ιππέων οι τέσσερις αμαζόνες μας έκαναν το καλύτερο δυνατό, κατακτώντας δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια. Στην παίδων η φετινή Πρωταθλήτρια, Μαρία Ελένη Τουρκομάνη με τον Dj στην πρώτη της εμφάνιση σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε χρυσή Βαλκανιονίκης. 2η Βαλκανιονίκης ήταν η Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio. Στην κατηγορία Νέων Ιππέων η φετινή Πρωταθλήτρια, Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro, αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά χρυσή Βαλκανιονίκης. To ασημένιο μετάλλιο πήρε και η Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier.

Στην κατηγορία Ενηλίκων οι τέσσερις ιππείς μας, Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaelo 4, Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao, Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον Flavio Go και Ευαγγελία Κούπενου με τον Ihor κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα, με την Σλοβενία να παίρνει το χρυσό. Στο ατομικό η περσινή Βαλκανιονίκης, Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaelo 4 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Πρωταθλητής Ενηλίκων 2016 & 2017, Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ