ΙΠΠΑΣΙΑ

68οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας στο Μαρκόπουλο

68οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας στο Μαρκόπουλο

Οι 68οι Πανελλήνιοι Αγώνες, στα ολυμπιακά αθλήματα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων, θα κλείσουν την αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για το άθλημα της Ιππασίας και θα διεξαχθούν στο Μακρόπουλο.

Οι 68οι Πανελλήνιοι Αγώνες, στα ολυμπιακά αθλήματα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων, θα κλείσουν την αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για το άθλημα της Ιππασίας και θα λάβουν χώρα στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στις 28 & 29 Νοεμβρίου για την Ιππική Δεξιοτεχνία και 11, 12 & 13 Δεκεμβρίου για την Υπερπήδηση Εμποδίων, ενώ στο ενδιάμεσο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι 5οι Α’ Διασυλλογικοί Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων 2ου εξαμήνου.

Στους Αγώνες θα αναδειχθούν οι Πανελληνιονίκες και στα δύο αθλήματα, στις Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Αμαζόνων και Ενηλίκων, ενώ στην Ιππική Δεξιοτεχνία θα αναδειχθούν και οι Πολυνίκες της χρονιάς.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες θα έχουν Χριστουγεννιάτικο χρώμα, λόγω των ημερών, ενώ θα είναι αφιερωμένοι στην ιδιαίτερη διάσταση του αθλήματος, την Θεραπευτική Ιππασία, καθώς και τους φορείς της. Παράλληλα με τους Αγώνες, θα υπάρχουν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Έτσι, Το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν πόνι για βόλτες και ιππικές εμπειρίες, γνωριμία με τα αλογάκια Gentle Carousel, καθώς και Χριστουγεννιάτικο bazaar.

Ακόμη, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, στηρίζοντας τις δράσεις που υλοποιεί το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - ΣΕΟ σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, θα συγκεντρώσει είδη που διευκολύνουν τη ζωή των προσφύγων, κατά την διάρκεια των αγώνων, στις 5, 6, 11, 12 & 13 Δεκεμβρίου 2015, στο κλειστό ιπποδρόμιο του ΟΚΙΜ.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ