ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το Be Active 2017 συνεχίζει τις δράσεις του σε όλη την Ελλάδα

Το Be Active 2017 συνεχίζει τις δράσεις του σε όλη την Ελλάδα

Το "Be Active – EGO and ALL" διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά να συνδυάσουν το παιχνίδι, την άσκηση και παράλληλα να ενημερωθούν για το άθλημα από καθηγητές φυσικής αγωγής και αθλητές αξίας.

Το Be Active 2017 υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΓΓΑ συνεχίζει τις δράσεις του σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών που έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το παιχνίδι, την άσκηση και παράλληλα να ενημερωθούν για το άθλημα που αγαπούν από καθηγητές φυσικής αγωγής αλλά και αθλητές εγνωσμένης αξίας.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού εντάσσεται και το "Φεστιβάλ Γυμναστικής Για όλους" το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 1-10-17 και ώρα 17:00-21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο "Μαίρη Αρώνη" στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Το "Be Active – EGO and ALL" διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου.

Το "παρών", μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα δώσουν οι δύο ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους "World Gym For Life Challenge" και θα τιμηθούν για τις επιτυχίες τους στη διοργάνωση της Νορβηγίας:

-Οι "λύκοι" της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων που κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο "Μπρούνο Γκράντι" μαζί με το χρυσό μετάλλιο.

-Η ομάδα του Γ.Σ. Τιτάνας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Επιπλέον, στο “Be Active – EGO and All” θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στα καλύτερα προγράμματα, στις παρακάτω κατηγορίες:

-Πρόγραμμα με συνολική εικόνα Αρμονίας μεταξύ χορογραφίας, μουσικής και συγχρονισμού ως προς το θέμα της χορογραφίας.

-Πρόγραμμα με συμμετοχή μεγάλης γκάμας ηλικιών.

-Πρόγραμμα με πρωτότυπη μουσική σύνθεση.

-Πρόγραμμα με πρωτότυπη εναλλαγή σχηματισμών.

* Η προγραμματισμένη για το Σάββατο (30-9-17) εκδήλωση "Φεστιβάλ Mini Volley" στο Ο.Α.Κ.Α. αναβάλλεται λόγω καιρού.

* Για όλες τις δράσεις του προγράμματος μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα στο Facebook BeActiveHellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ