ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια του Αυγενάκη στον Πετρούνια

Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, μετατροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε ΝΠΙΔ, κύρωση του νέου καταστατικού αυτής και άλλες διατάξεις", την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στην Ολομέλεια της Βουλής.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, μετατροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε ΝΠΙΔ, κύρωση του νέου καταστατικού αυτής και άλλες διατάξεις", την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στην Ολομέλεια της Βουλής. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στη Μελβούρνη.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλου ενόργανης γυμναστικής στη Μελβούρνη. Ο 29χρονος κυνηγάει δυο ακόμη πρωτιές σε Μπακού και Ντόχα για να δει το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων να γίνεται πραγματικότητα.

"Μπράβο Λευτέρη Πετρούνια! Για άλλους μπορεί να έμοιαζε αδύνατο, μετά από όσα πέρασες, αλλά η Ελλάδα ξέρει πως για σένα δεν υπάρχει τέτοια λέξη! Συγχαρητήρια για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μελβούρνη! Δύο κορφές απέμειναν, σε Μπακού και Ντόχα και φουλ για @Tokyo2020", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα συγχαρητήρια του Αυγενάκη στον Πετρούνια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ